Ένας Ιταλός αρχιτέκτονας σχεδίασε το κρεβάτι των ονείρων σου!

HiBed
© Hi-Interiors

Ένας Ιταλός αρχιτέκτονας σχεδίασε το κρεβάτι των ονείρων σου, αυτό απ’ το οποίο σίγουρα δεν θα θέλεις να ξυπνάς το πρωί για να πας στη δουλειά, αλλά κι εκείνο που θα ανυπομονείς να επιστρέφεις στο σπίτι και να βλέπεις με την άνεση σου -στην κυριολεξία- τις αγαπημένες σου σειρές.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία επίπλων Hi-Interiors πρόσφατα ανακοίνωσε τη δεύτερη εκδοχή του «έξυπνου» κρεβατιού της, το οποίο σε αντίθεση με το προηγούμενο, διαθέτει έναν πιο μίνιμαλ σχεδιασμό, το οποίον και οφείλει στον Ιταλό αρχιτέκτονα Fabio Vinella.

Το HiBed διαθέτει μια σειρά τεχνολογικών γνωρισμάτων, μεταξύ των οποίων και του ενσωματωμένου σε αυτό προτζέκτορα, ο οποίος συνδέεται με αρκετές συσκευές ή την τηλεόραση για να βλέπεις ταινίες στην αναδιπλούμενη 70 ιντσών οθόνη. Τα ηχεία που είναι κρυμμένα στο πλαίσιο του κρεβατιού, προσφέρουν μια δυνατή ηχητική εμπειρία σε συνδυασμό με τον προβολέα ή και μόνα τους όταν θες να ακούσεις μουσική.

Παράλληλα, το HiBed περιλαμβάνει ακόμη ένα πλήρες σύστημα φωτισμού, ενώ αυτό συνδέεται και με μια εφαρμογή, η οποία σε ενημερώνει για την ποιότητα του ύπνου σου, εάν κοιμάσαι στη σωστή θερμοκρασία κτλ. Το πρωί ένα έξυπνο ξυπνητήρι θα σε ξυπνάει διαβάζοντας σου τον καιρό και τις ειδήσεις της ημέρας.

Το HiBed είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στην ιστοσελίδα της Hi Interior, ενώ κι εδώ θα σε απογοητεύσουμε, η τιμή του πρώτου κρεβατιού που κατασκευάστηκε ανέρχεται στα περίπου 40.000 δολάρια.

Photos: Hi-Interiors

Tags from the story
0 replies on “Ένας Ιταλός αρχιτέκτονας σχεδίασε το κρεβάτι των ονείρων σου!”