Θα δούμε το «No Time to Die» στο Netflix ή το Apple TV+;

No Time to Die

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond έχει αναβληθεί εξαιτίας του κορονοϊού τόσες πολλές φορές που πλέον δεν είμαστε σίγουροι ούτε για τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας της στους κινηματογράφους, η οποία ορίστηκε στις 2 Απριλίου 2021. Μάλιστα, νέα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η MGM ήταν διατεθειμένη να πουλήσει το «No Time to Die» σε όποια συνδρομητική υπηρεσία της έδινε αυτά που ζητούσε.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, το στούντιο παραγωγής, MGM, σκεφτόταν να πουλήσει τα δικαιώματα της 25ης ταινίας του James Bond σε συνδρομητικές υπηρεσίες έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ανάμεσα στους υποψήφιους ενδιαφερόμενους ήταν και το Netflix και το Apple TV+, οι οποίοι όμως τελικά θεώρησαν ότι το κόστος ήταν αρκετά υψηλό. Σημειώνεται ότι εάν κάτι τέτοιο συνέβαινε, αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που ταινία του James Bond θα κυκλοφορούσε online.

Ωστόσο, σε δηλώσεις του στο Variety, εκπρόσωπος της MGM διέψευσε τις συγκεκριμένες φήμες, αναφέροντας ότι: «Δεν σχολιάζουμε φημολογίες. Η ταινία δεν είναι προς πώληση. Η κυκλοφορία της ταινίας αναβλήθηκε μέχρι τον Απρίλιο του 2021, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την κινηματογραφική εμπειρία για τους σινεφίλ».

Την ίδια στιγμή, πηγές αναφέρουν ότι η MGM εξέταζε ένα τέτοιο σενάριο, καθώς εξαιτίας των συνεχόμενων αναβολών κυκλοφορίας του «No Time to Die», το στούντιο έχει μέχρι στιγμής χάσει μεταξύ 30 με 50 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς σε αυτά να υπολογίζεται το συνολικό κόστος της ταινίας που ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια δολάρια. Εξάλλου, με τους περισσότερους κινηματογράφους να παραμένουν κλειστοί, αυτός είναι και ο λόγος που πολλές ταινίες κυκλοφόρησαν φέτος ψηφιακά!

Προς το παρόν, όμως, το «No Time to Die» αναμένεται να κυκλοφορήσει κανονικά στους κινηματογράφους στις 2 Απριλίου του 2021.

Διαβάστε ακόμη για τον Safin του Rami Malek, τον μυστηριώδη κακό που τα βάζει με τον James Bond.

Tags from the story
0 replies on “Θα δούμε το «No Time to Die» στο Netflix ή το Apple TV+;”