Ο James Bond επιτέλους επιστρέφει κι αυτό είναι το τελευταίο τρέιλερ της νέας του ταινίας

Ο James Bond επιτέλους επιστρέφει κι αυτό είναι το τελευταίο τρέιλερ της νέας του ταινίας «No Time to Die», η οποία έχει και νέα ημερομηνία κυκλοφορίας -ελπίζουμε και τελική- για τις 12 Νοεμβρίου!

Ο Daniel Craig, στο τελευταίο του κεφάλαιο ως Bond, θα βρεθεί σε μια αποστολή που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα, που θα τον αλλάξει σαν πράκτορα (αλλά και σαν άνθρωπο) και θα αφήσει το στίγμα της σε αυτό το τεράστιο franchise.

Στην ταινία «No Time To Die», ο πράκτορας 007 έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Felix Leiter της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Bond στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός απ’ τον Craig και οι Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, με τον Jeffrey Wright, τον Christoph Waltz και τον Ralph Fiennes ως «Μ». Επίσης πρωταγωνιστούν οι Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik και ο Billy Magnussen. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Cary Joji Fukunaga.

Ακολουθεί το τελευταίο τρέιλερ της νέας ταινίας του James Bond «No Time to Die»:

Διαβάστε ακόμη την τελευταία συνέντευξη του Daniel Craig ως James Bond και δείτε τα ρούχα που ο διάσημος πράκτορας θα φοράει στη νέα του ταινία.

Tags from the story
0 replies on “Ο James Bond επιτέλους επιστρέφει κι αυτό είναι το τελευταίο τρέιλερ της νέας του ταινίας”