Ο Joaquin Phoenix ως Ναπολέοντας στη νέα ταινία του Ridley Scott

Joaquin Phoenix
© EPA-EFE

To 2020 θα συμφωνούσαμε όλοι ότι ήταν μια καλή χρονιά για τον Joaquin Phoenix, καθώς ο ταλαντούχος ηθοποιός φέτος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για το «Joker» και τώρα ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά με τον Ridley Scott και να υποδυθεί τον Ναπολέοντα.

Ο Joaquin Phoenix φέτος κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ, αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ήταν υποψήφιος για το πολυπόθητο αγαλματίδιο, καθώς είχε επίσης κερδίσει μια υποψηφιότητα για τον ρόλο του αυτοκράτορα Κόμοδου στον «Μονομάχο». Έχουν περάσει 20 ολόκληρα χρόνια από αυτή την επική ταινία, και Scott και Phoenix ετοιμάζονται να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους για το «Kitbag».

Σύμφωνα με το Deadline, ο Joaquin Phoenix θα υποδυθεί τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη στη νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Ridley Scott και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψουν ξανά μαζί μετά το «Gladiator». Η ταινία θα λέγεται «Kitbag» και το σενάριο θα υπογράψει ο David Scarpa του «All The Money In The World».

Η ταινία θα αφηγείται τη ζωή του Ναπολέοντα μέχρι την άνοδό του στην εξουσία, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση του με την πρώτη σύζυγό του, Josephine.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Scott ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα για το «The Last Duel» με πρωταγωνιστές τους Matt Damon και Ben Affleck, ενώ αναμένεται σύντομα να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη τη δολοφονία του Maurizio Gucci, η παραγωγή του οποίου πρόκειται να ξεκινήσει στην Ιταλία στις αρχές του 2021.

Tags from the story
0 replies on “Ο Joaquin Phoenix ως Ναπολέοντας στη νέα ταινία του Ridley Scott”