Νέο iPad Air 2020: Το καλύτερο tablet για την τηλεργασία

© Apple

Ο κορονοϊός άλλαξε πολλά πράγματα στη ζωή μας κι ένα από αυτά σίγουρα είναι ότι η τηλεργασία και τα meetings μέσω Zoom έγιναν μέρος της νέας μας καθημερινότητας. Και επειδή η Apple το γνωρίζει αυτό καλύτερα από όλους, το iPad Air 2020 είναι το καταλληλότερο tablet για την εργασία από το σπίτι.

Συγκεκριμένα, το νέο iPad Air των 599 δολαρίων διαθέτει ακριβώς το ίδιο design με το iPad Pro 11 ιντσών -μόνο που στην κατά πολύ οικονομικότερη εκδοχή του- και αποτελεί την πιο προσιτή επιλογή για όσους φέτος σκέφτονται να επενδύσουν σε ένα tablet. Κοστίζει 100 δολάρια περισσότερο συγκριτικά με το προγενέστερο μοντέλο, άλλα γι’ αυτά προσφέρει μεγαλύτερη και καλύτερης ποιότητας οθόνη, έναν πιο γρήγορο επεξεργαστή και περισσότερες λειτουργίες και δυνατότητες.

Αναφορικά με το design του, το μοντέλο του 2020 διαθέτει οθόνη Liquid Retina 10,9 ιντσών, δηλαδή ελάχιστα πιο μικρή από αυτή του iPad Pro, καθώς επίσης και ένα πιο γρήγορο, εύκολο και ασφαλές Touch ID, το οποίο πλέον είναι ενσωματ­ωμένο στο επάνω κουμπί. Πίσω βρίσκουμε την κάμερα 12MP με τεχνολογία Focus Pixels, ενώ στο μπροστινό μέρος κάμερα HD FaceTime 7MP για βιντεοκλήσεις υψηλής ποιότητας.

Παράλληλα, μπορείς να τραβήξεις ένα βίντεο 4K και την ίδια στιγμή να το επεξεργαστείς με το Apple Pencil δεύτερης γενιάς, το οποίο σημειώνεται ότι κολλάει πάνω στο iPad για φόρτιση όπως συμβαίνει και στο iPad Pro και σε διευκολύνει στο να κρατάς σημειώσεις, να επεξεργάζεσαι εικόνες και βίντεο ή να ζωγραφίζεις.

Εντός του νέου μοντέλου υπάρχει το A14 Bionic chip που διαθέτει 40% ταχύτερη CPU και 30% ταχύτερα γραφικά, ενώ η καλύτερη αναβάθμιση είναι η τοποθέτηση της θύρας USB‑C που επιτρέπει τις γρήγορες συνδέσεις με κάμερες, οθόνες κτλ. Η συσκευή προσφέρει ακόμη Wi-Fi 6, stereo ηχεία και μαγνητική υποστήριξη για σύνδεση αξεσουάρ όπως το Apple Pencil και το Magic Keyboard.

Η ευελιξία που προσφέρει το νέο iPad Air είναι ακριβώς κι αυτό που το καθιστά ιδανικό για την εργασία από το σπίτι, καθώς μπορείς εύκολα να το χρησιμοποιήσεις για όλα όσα πρέπει να κάνεις. Να το συνδέσεις με το Smart Keyboard Folio ή το Magic Keyboard για να γράψεις ένα κείμενο, για να χρησιμοποιείς την οθόνη του ενώ ταυτόχρονα εργάζεσαι στον υπολογιστή σου, για τις βιντεοκλήσεις με τους συναδέλφους σου, ή ίσως και να σχεδιάσεις τη νέα σου ιδέα με το Apple Pencil.

Τέλος, σημειώνεται ότι για πρώτη φορά το iPad Air θα είναι διαθέσιμο σε πέντε διαφορετικά χρώματα και συγκεκριμένα σε γαλάζιο, πράσινο, ροζ χρυσό, ασημί και διαστημικό γκρι. Η τιμή του ξεκινά από τα 599 δολάρια για τα 64 GB και 749 δολάρια για τα 64 GB με την επιλογή συνδεσιμότητας LTE.

Tags from the story
0 replies on “Νέο iPad Air 2020: Το καλύτερο tablet για την τηλεργασία”