Πώς θα αποκτήσεις τους κοιλιακούς του Brad Pitt στο «Once Upon a Time in Hollywood»

Brad Pitt Στο «Once Upon A Time In Hollywood»
© Sony Pictures

Στα 55 του χρόνια ο Brad Pitt παραμένει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και σε κάθε πρεμιέρα και κόκκινο χαλί που τον έχουμε δει τους τελευταίους μήνες, δείχνει πιο ωραίος από ποτέ. Πώς όμως κατάφερε να αποκτήσει τους κοιλιακούς που είδαμε σε μια συγκεκριμένη σκηνή της ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood» του Quentin Tarantino;

Και ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν και άλλα μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων και του Leonardo DiCaprio και της Margot Robbie, ο Brad Pitt φαίνεται να είναι αυτός που έχει κλέψει τις εντυπώσεις τόσο για τον ρόλο που υποδύεται στην ταινία, όσο και για τις συνεντεύξεις που παραχώρησε το τελευταίο διάστημα για τις ανάγκες προώθησής της.

Σε δηλώσεις τους στο Men’s Journal, η υπεύθυνη για τα stunts Zoë Bell και ο υπεύθυνος για τη «χορογραφία» των σκηνών μάχης Rob Alonzo αποκάλυψαν πώς δούλεψαν με τον Pitt στο set του «Once Upon a Time in Hollywood» για να βεβαιωθούν ότι εκείνος θα ήταν έτοιμος να ανταποκριθεί στις σκηνές μάχης.

© Sony Pictures

Πιο συγκεκριμένα, η Zoë Bell η οποία έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Tarantino και ήταν η κασκαντέρ της Uma Thurman στο «Kill Bill: Volume 1», έστησε μια αίθουσα προπόνησης δίπλα στο κινηματογραφικό στούντιο στο Λος Άντζελες, προκειμένου ο Brad μαζί με τον Rob Alonzo να κάνουν εξάσκηση στις πολεμικές τέχνες.

Η Bell στις δηλώσεις της ανέφερε ακόμη ότι Pitt προπονούνταν πριν και μετά από μια μέρα γυρισμάτων και στη συνέχεια μάθαινε πολεμικές τέχνες απ’ τον Alonzo.

«Δεν ήθελα να μάθει μόνο τη χορογραφία», δήλωσε απ’ την πλευρά του ο Alonzo, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι: «Ήξερα ότι εάν ο Brad μάθει τις βασικές αρχές των πολεμικών τεχνών… θα ήταν ικανός να γυρίσει τις σκηνές όπως ένας αληθινός μαχητής».

Ποια ήταν ακριβώς η προπόνηση που ακολουθούσε ο Brad Pitt για τον ρόλο του; Ξεκινούσε με ένα ζέσταμα προκειμένου να αποφευχθούν και οι τραυματισμοί στη συνέχεια. Ειδικότερα, ο Alonzo έκανε λόγο για “yoga for combat”, δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση «yoga για πάλη», η οποία βασίζεται στις βασικές στάσεις και βηματισμούς των πολεμικών τεχνών.

Στην ταινία, ο Pitt υποδύεται τον Cliff Booth, έναν βετεράνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και έτσι ο Alonzo αποφάσισε να εντάξει στην προπόνησή του τις φιλιππινέζικες πολεμικές τέχνες. Οι δυο τους ενσωμάτωσαν στο πρόγραμμα τους κι άλλες ασκήσεις πάλης, με τον Alonzo να δηλώνει ότι ήταν φανερό ότι ο Pitt δεν είχε τελείως ξεχάσει τη δουλειά του για το «Fight Club» πριν από 20 χρόνια.

Tags from the story
,
0 replies on “Πώς θα αποκτήσεις τους κοιλιακούς του Brad Pitt στο «Once Upon a Time in Hollywood»”