Ο Tarantino έφτιαξε playlist στο Spotify με τα αγαπημένα του τραγούδια από τις ταινίες του!

Tarantino έφτιαξε playlist στο Spotify
© 'Reservoir Dogs' (Quentin Tarantino, 1992)

Ο Tarantino έφτιαξε playlist στο Spotify με τα αγαπημένα του τραγούδια από τις ταινίες του κι ετοιμάσου να γίνει και η δική σου αγαπημένη playlist για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Quentin Tarantino έφτιαξε μια playlist στο Spotify με τα αγαπημένα του τραγούδια απ’ τις ταινίες του Kill Bill, Reservoir Dogs, The Hateful Eight, Pulp Fiction κτλ.

Ο Tarantino ένας απ’ τους πιο αγαπημένους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ, τους τελευταίους μήνες βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, καθώς στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την περίοδο συναντάμε την ένατη ταινία του Once Upon a Time in Hollywood.

© Frederick InjimbertZUMA Wire

Ωστόσο, ο ίδιος εκτός απ’ τη σπουδαία και ξεχωριστή φιλμογραφία του, είναι γνωστός και για τα μοναδικά soundtracks που επιλέγει να «ντύσουν» μουσικά τις ταινίες του. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια από αυτά τα soundtracks είναι τα αγαπημένα του;

Την απάντηση στη δίνει ο ίδιος στη λίστα με τα αγαπημένα του τραγούδια απ’ τις ταινίες του που μπορείς να βρεις στο Spotify. Μάλιστα, ο ίδιος ο Tarantino σε μια εισαγωγή του για την playlist αναφέρει: «Κάτσε αναπαυτικά, χαλάρωσε και μεταφέρσου στον μουσικό κόσμο μιας ταινίας του Quentin Tarantino. Μπορεί ποτέ να μην θέλεις να φύγεις».

Η playlist συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων κλασικά soundtracks όπως το “Bang Bang” της Nancy Sinatra απ’ το Kill Bill Vol. 1, το “Stuck in the Middle with You” απ’ το Reservoir Dogs, το “Son of a Preacher Man”, το “You Never Can Tell” του Chuck Berry απ’ το Pulp Fiction, αλλά και πολλά ακόμη.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι ο σκηνοθέτης έκανε πριν λίγο καιρό κι ένα podcast στο Spotify, όπου μας εξηγεί το γιατί διάλεξε τα τραγούδια που διάλεξε για τη νέα του ταινία Once Upon A Time In Hollywood, η οποία σημειώνεται ότι κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Αυγούστου.

Tags from the story
0 replies on “Ο Tarantino έφτιαξε playlist στο Spotify με τα αγαπημένα του τραγούδια από τις ταινίες του!”