Ο Timothée Chalamet είναι ο γιος του Edward Scissorhands

Photo: Julian Ungano via Vogue.com

Για εκατομμύρια Αμερικανούς αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν αφιερωμένο στο Super Bowl, όπου τα φετινά highlights ήταν τρία: Ο Tom Brady κατέκτησε το 7ο πρωτάθλημα της καριέρας του (!), ο The Weeknd έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουμε δει στο ημίχρονο και η καλύτερη διαφήμιση με διαφορά ήταν αυτή της Cadillac, όπου είδαμε τον Timothée Chalamet ως τον γιο του Edward Scissorhands.

Πιο συγκεκριμένα, ένας από τους λόγους που κάθε χρόνο περιμένουμε το Super Bowl με ανυπομονησία είναι και για τις ευφάνταστες διαφημίσεις που βλέπουμε κατά τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης. Φέτος, νικήτρια ανακηρύχθηκε η διαφήμιση της Cadillac LYRIQ για το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας, η οποία ήταν ένα μίνι-σίκουελ του αγαπημένου «Ψαλιδοχέρη» του Tim Burton.

Στη διαφήμιση, η οποία σκηνοθετήθηκε από τον David Shane, πρωταγωνιστούν ο ταλαντούχος Timothée Chalamet στον ρόλο του Edgar, γιου του Edward Scissorhands και η Winona Ryder, η οποία επιστρέφει στον ρόλο της Kim Boggs, ως η μητέρα του Edgar.

Σημειώνεται ότι για το συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο Tim Burton, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι: «Χαίρομαι που βλέπω τον Edgar να αντιμετωπίζει τον νέο κόσμο».

Ακολουθεί η αριστουργηματική διαφήμισης της Cadillac LYRIQ για τους φανς και μη του «Ψαλιδοχέρη»:

Tags from the story
0 replies on “Ο Timothée Chalamet είναι ο γιος του Edward Scissorhands”