Η IWC ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον κορυφαίο αθλητή Tom Brady

IWC και Tom Brady

Η IWC Schaffhausen ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον κορυφαίο αθλητή Tom Brady. O Tom Brady έχοντας κατακτήσει έξι τίτλους Super Bowl, τέσσερα βραβεία Super Bowl MVP και δεκαέξι τίτλους Division, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αθλητές στον κόσμο. Η IWC και ο Brady βρίσκονται στην κορυφή και οι κοινές τους αξίες για την αριστεία και το διαχρονικό στυλ καθιστούν την συνεργασία τους ιδανική.

Ο Christoph Grainger-Herr, CEO στην IWC Schaffhausen, δήλωσε σχετικά: «Ο Tom Brady είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος quarterback όλων των εποχών, ενώ αποτελεί αξιοθαύμαστο πρότυπο προς μίμηση. Στο γήπεδο, αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι η απόδοση και η ακρίβεια. Έξω από το γήπεδο είναι ένας αληθινός gentleman, καταπληκτικός πατέρας και σύζυγος, ενώ παράλληλα φημίζεται για την κομψότητα και το στυλ που διαθέτει».

Ο Tom Brady είναι ένας αθλητής παγκοσμίου φήμης, ένας θρύλος της εποχής μας και γνώστης της υψηλής ωρολογοποιίας. Η συλλογή του περιλαμβάνει αρκετά ρολόγια της IWC, μεταξύ αυτών ένα Pilot’s Watch Chronograph TOP GUN Miramar και το μοναδικό Portugieser Perpetual Calendar.

«Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με την IWC Schaffhausen, ένα brand που θαυμάζω από πολύ παλιά, όχι μόνο για το διαχρονικό του design, αλλά και για την μεγάλη κατασκευαστική ακρίβεια και την έμφαση που δίνει στην λεπτομέρεια,» δήλωσε ο Brady. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έγινα μέλος της οικογένειας της IWC και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ταλαντούχα ομάδα της, για την διάδοση της μεγάλης κληρονομίας της, σε παγκόσμιο επίπεδο».

ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Ο Brady είναι ένας πρωταθλητής που διαρκώς αναζητά την τελειότητα σε ότι κάνει. Μετά τα προκαταρκτικά με τους New England Patriots στο 199ο pick του 2000 NFL draft, κέρδισε έξι πρωταθλήματα Super Bowl με την ομάδα του, περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο quarterback στην ιστορία του NFL.

Η πρωτοφανής καριέρα του Brady, περιλαμβάνει ένα πλήθος από ρεκόρ στο NFL. Είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NFL που έχει συγκεντρώσει 80.000 γιάρδες. Ο Brady επίσης έχει τις περισσότερες νίκες σε αγώνες, αποτελεί τον κορυφαίο όλων των εποχών στην κάλυψη αποστάσεων και έχει δώσει τις περισσότερες πάσες για γκολ από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στην ιστορία. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Brady εφαρμόζει μια ολιστική προσέγγιση στην υγεία και την ευεξία, με εργαλεία του την προετοιμασία, την απόδοση και την αποκατάσταση. Το 2014, ο Brady ίδρυσε την TB12 μια εταιρεία lifestyle, με στόχο να προσεγγίσει το ευρύ κοινό και να διαδώσει τη δική του μέθοδο ευεξίας. Η TB12 εφαρμόζει επαναστατικές μεθόδους στην προπόνηση deep-force muscle pliability, την ενυδάτωση, τη διατροφή, τη λειτουργική προπόνηση ενδυνάμωσης και τη νοητική υγεία.

Πριν από 150 χρόνια, ο F.A. Jones κατέβαλε μια εξίσου μεγάλη προσπάθεια για να διαδώσει το όραμα του και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του. Ο Αμερικάνος ωρολογοποιός και μηχανικός ταξίδεψε στην Ελβετία το 1868 με ένα φιλόδοξο επιχειρηματικό σχέδιο: να συνδυάσει τις δεξιότητες των Ελβετών ωρολογοποιών με τις μοντέρνες κατασκευαστικές μεθόδους που γνώρισε κατά τη διάρκεια που εργάζονταν στην E. Howard Watch & Clock Company της Βοστώνης. Έτσι, βρέθηκε στο Schaffhausen, μία πόλη στη Γερμανόφωνη Ελβετία, όπου ίδρυσε την International Watch Company. Χρησιμοποιώντας υδροηλεκτρική ενέργεια από τον ποταμό Ρήνο, δημιούργησε μια υποδομή που ήταν σε θέση να κατασκευάσει αρκετές χιλιάδες μηχανισμούς ρολογιών τσέπης τον χρόνο. Σήμερα, η IWC εξακολουθεί να υποστηρίζει τις αξίες που αποτέλεσαν μέρος του οράματος του εξ αρχής, δηλαδή την κατασκευή κομψών ρολογιών υψηλής ακρίβειας που φέρουν την αξιοπρέπεια των καλοφτιαγμένων και άψογων λειτουργικά μηχανισμών, έχοντας παράλληλα λαξευτεί από την αναντικατάστατη εργασία των δεξιοτεχνών ωρολογοποιών.

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΕΩΝ PROJECT ΥΠΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Η IWC Schaffhausen και ο Tom Brady πρόκειται να υλοποιήσουν μια σειρά από σημαντικά projects στα πλαίσια της συνεργασίας τους.

Ο Christoph Grainger-Herr, CEO στην IWC Schaffhausen, καταλήγει λέγοντας: «Ο Tom Brady είναι ένας αθλητής παγκοσμίου φήμης με εξαίσιο στυλ και μεγάλη εκτίμηση για την υψηλή ωρολογοποιία. Η συνεργασία μας θα δώσει την ευκαιρία στην IWC να έρθει σε επαφή με ένα μεγάλο κοινό, που βρίσκεται κατά κύριο λόγο στις ΗΠΑ».

Tags from the story
0 replies on “Η IWC ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον κορυφαίο αθλητή Tom Brady”