Αναμονή τέλος: Το τρέιλερ της 5ης σεζόν του Peaky Blinders

τρέιλερ της 5ης σεζόν του Peaky Blinders
© BBC/CARYN MANDABACH/ROBERT VIGLASKY

Αναμονή τέλος: Κυκλοφόρησε επιτέλους το τρέιλερ της 5ης σεζόν του Peaky Blinders και ο Thomas Shelby είναι έτοιμος για ακόμη μια φορά να τα βάλει με όλους.

Το BBC έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της πέμπτης σεζόν της δημοφιλούς βρετανικής σειράς Peaky Blinders και παρόλο που δεν αποκάλυψε την ημερομηνία προβολής των νέων επεισοδίων, αναφέρει μέσω της ανάρτησης του στο Twitter ότι αυτά αναμένονται σύντομα!

Μάλιστα, το τρέιλερ συνοδεύει και η πολύ επιτυχημένη λεζάντα: «Υπάρχει Θεός, υπάρχουν και οι Peaky Blinders».

Πιο συγκεκριμένα, στην πέμπτη σεζόν της αγαπημένης σειράς σε σκηνοθεσία του Anthony Byrne, σύμφωνα με την πρώτη γεύση που πήραμε απ’ το τρέιλερ, αναμένεται να δούμε τον κόσμο να ανατρέπεται, με τα γεγονότα να εξελίσσονται μετά την οικονομική κρίση του 1929.

Ο Thomas Shelby, ο οποίος είναι πλέον βουλευτής έρχεται αντιμέτωπος με τον Oswald Mosley (τον οποίο υποδύεται ο Sam Claflin) και είναι ο ηγέτης της Βρετανικής Ένωσης Φασιστών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα νέα ονόματα που θα δούμε στο καστ της ταινίας δίπλα στους ταλαντούχους Cillian Murphy, Helen McCrory, Paul Anderson, Sophie Rundle, είναι οι Sam Claflin, Anya Taylor-Joy, Brian Gleeson, Neil Maskell, Kate Dickie και Cosmo Jarvis.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία που θα προβληθούν τα νέα επεισόδια, αλλά είναι σίγουρο ότι αυτά αναμένονται μέσα στο 2019. Μέχρι τότε, κουράγιο!

Tags from the story
0 replies on “Αναμονή τέλος: Το τρέιλερ της 5ης σεζόν του Peaky Blinders”