Ο αγνώριστος Tom Hardy στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Capone»

τρέιλερ της ταινίας «Capone»
© Vertical Entertainment

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Capone» και εμείς για πρώτη φορά μπορούμε να δούμε τον αγνώριστο Tom Hardy να μεταμορφώνεται σε Al Capone, τον μεγαλύτερο gangster στην ιστορία των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο τρέιλερ της ταινίας αποκάλυψε και τον νέο τίτλο του φιλμ, ο οποίος μετονομάστηκε από «Fonzo» σε «Capone». Ο σκηνοθέτης της ταινίας Josh Trank δημοσίευσε το τρέιλερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας στο Twitter ότι το αρχικό τους πλάνο ήταν η ταινία να κυκλοφορήσει στις αίθουσες.

Τα σχέδια, όμως, λόγω κορονοϊού, άλλαξαν και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου, όχι στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά σε Video on Demand και ανάλογα με τις εξελίξεις, η ταινία ενδεχομένως να κυκλοφορήσει και στα σινεμά, στα τέλη του καλοκαιριού.

Η πλοκή του βιογραφικού δράματος συναντά τον Al Capone στη Φλόριντα, μετά από δέκα χρόνια στη φυλακή και αφορά τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, όπου ο 47χρονος κακοποιός έχει ήδη αρχίσει να εκδηλώνει συμπτώματα συφιλιδικής παράνοιας, με τις αναμνήσεις του βίαιου και αιματηρού του παρελθόντος να τον στοιχειώνουν. Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι: Linda Cardellini, Matt Dillon, Kyle MacLachlan και Jack Lowden.

Tags from the story
0 replies on “Ο αγνώριστος Tom Hardy στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Capone»”