Αυτή είναι η ολοκαίνουρια Triumph Scrambler Bond Edition

Triumph Scrambler Bond Edition
© Triumph

Στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του James Bond, «No Time to Die», ο πράκτορας 007 θα αντιμετωπίσει τους «κακούς» με την ολοκαίνουρια Triumph Scrambler Bond Edition, η οποία μόλις κυκλοφόρησε σε περιορισμένη έκδοση και είναι απλά υπέροχη.

Πιο συγκεκριμένα, η βρετανική κατασκευάστρια μοτοσυκλετών Triumph δημιούργησε ένα limited edition Scrambler 1200 αποκλειστικά για τον διάσημο πράκτορα, το οποίο είναι βασισμένο στο μοντέλο παραγωγής Scrambler 1200 XE, αλλά και στις Triumph μοτοσυκλέτες που εμφανίζονται στο «No Time to Die».

Η Triumph Scrambler Bond Edition θα κυκλοφορήσει σε μόλις 250 κομμάτια παγκοσμίως και ο σχεδιασμός της είναι ένας φόρος τιμής στον James Bond. Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη έκδοση βλέπουμε την πλάκα αριθμού στην εξάτμιση και το κάτω πλαϊνό πάνελ με τη σήμανση “007”, ενώ η σέλα είναι από αληθινό δέρμα και σε αυτή διακρίνεται το ανάγλυφο “BOND EDITION”. Παράλληλα, περιλαμβάνει μοναδικά γραφικά εκκίνησης στην οθόνη TFT και special βαφή 007 εμπνευσμένη απ’ τη μοτοσυκλέτα που οδηγεί ο αγαπημένος πράκτορα στην 25η ταινία του franchise.

Αναφορικά με την κίνηση του μοντέλου, εκεί συναντάμε τον δικύλινδρο κινητήρα των 1,2 λίτρων που αποδίδει 90Hp/7.400rpm και 110Nm/3.950rpm, ενώ αυτό το μοντέλο συμπεριλαμβάνει ακόμη εξάτμιση Arrow με κώνους carbon, όργανα TFT 2ης γενιάς και 6 προγράμματα οδήγησης, μεταξύ των οποίων και του «Off-Road Pro».

Για όσους ενδιαφέρονται, η Scrambler 1200 Bond Edition της Triumph είναι τώρα διαθέσιμη και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Triumph.

© Triumph
© Triumph
© Triumph
© Triumph
© Triumph

Tags from the story
0 replies on “Αυτή είναι η ολοκαίνουρια Triumph Scrambler Bond Edition”