Το Netflix έδωσε το 12άρι του στην Έλενα Τσαγκρινού!

Το ολλανδικό Netflix παρακολούθησε κι αυτό τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης κι όπως φαίνεται μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ούτε αυτό κατάφερε να αντισταθεί στην εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ!

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι το ολλανδικό Netflix έχει ήδη ξεχωρίσει τον νικητή του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, καθώς μέσα από ανάρτησή του στα social media έδωσε το έδωσε το 12άρι του στην Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι της “El Diablo”.

Η αγαπημένη μας streaming πλατφόρμα ξεχώρισε το “El Diablo” και όπως ήταν αναμενόμενο, αυτός που έδωσε τους 12 βαθμούς στην Κύπρο για το Netflix, δεν ήταν άλλος από τον πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς «Lucifer», Tom Ellis, ο οποίος για όσους δεν έχουν δει τη σειρά, ενσαρκώνει τον διάβολο.

Σημειώνεται ότι η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το “El Diablo”, κατάφερε με ευκολία να περάσει στον τελικό της Eurovision 2021, καθώς η εμφάνιση της τραγουδίστριας στη σκηνή του Ahoy Arena, τους άφησε όλους άφωνους.

Ακολουθεί σε βίντεο η εκρηκτική εμφάνιση της Τσαγκρινού στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision για όσους δεν την έχουν δει ακόμη, αλλά και για όσους θέλουν να την απολαύσουν και να τη χειροκροτήσουν για ακόμα μια φορά.

Tags from the story
0 replies on “Το Netflix έδωσε το 12άρι του στην Έλενα Τσαγκρινού!”