Ας αρχίσει το χάος: Το trailer της 4ης σεζόν του La Casa de Papel!

La Casa de Papel

Ας αρχίσει το χάος: Το trailer της 4ης σεζόν του «La Casa de Papel» είναι εδώ και είναι πολλά υποσχόμενο για τα όσα θα ακολουθήσουν και θα παρακολουθήσουμε κατά τη διάρκεια του νέου κύκλου.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά με τους φανατικούς θεατές παγκοσμίως αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 3 Απριλίου, ενώ στο trailer της 4ης σεζόν συναντάμε τους πρωταγωνιστές του «La Casa De Papel» ακριβώς στο σημείο που τους αφήσαμε στην προηγούμενη σεζόν.

Θα καταφέρει η Nairobi να ζήσει; Θα καταφέρει ο Καθηγητής να σώσει την Raquel που έχει συλληφθεί; Ο Berlin τελικά δεν έχει πεθάνει; Μερικά απ’ τα ερωτήματα που περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη τους στον νέο κύκλο, τη στιγμή που το νέο trailer μας προϊδεάζει ότι το έργο της συμμορίας δεν θα είναι καθόλου εύκολο αυτήν τη φορά.

Παράλληλα, η Sierra φαίνεται να είναι πιο αδίστακτη από ποτέ, ενώ και ο Gandía, o φρουρός του διευθυντή της τράπεζας της Ισπανίας που είδαμε στην τρίτη σεζόν, καταφέρνει να απελευθερωθεί, βάζοντας «δύσκολα» στον Καθηγητή και την ομάδα του.

Tags from the story
0 replies on “Ας αρχίσει το χάος: Το trailer της 4ης σεζόν του La Casa de Papel!”