Πριν από 2 χρόνια η Γερονικολού στο εξώφυλλο του Men’s Arena με φόρεμα της Σοφίας Κοκοσαλάκη

Γερονικολού

Πριν από σχεδόν 2 χρόνια, είχαμε την τιμή να έχουμε στο εξώφυλλο μας την Κατερίνα Γερονικολούη οποία είχε φωτογραφηθεί απ’ τον Νίκο Καρανικόλα σε μια ξεχωριστή φωτογράφιση.

Στη φωτογραφία του εξωφύλλου η Κατερίνα Γερονικολού φορούσε ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα της Σοφίας Κοκοσαλάκη, της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας μόδας, που έφυγε σήμερα απ’ τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών.

H Σοφία Κοκοσαλάκη εργαζόταν και ζούσε στο εξωτερικό. Το 2002 της ανατέθηκε ο σχεδιασμός των κοστουμιών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ενώ τις δημιουργίες της έχουν φορέσει μερικές απ’ τις πιο γνωστές σταρ του Hollywood, όπως η Gwyneth Paltrow και η Kate Hudson.

H Ελληνίδα σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων κατάφερε να εδραιωθεί στον διεθνή χώρο της μόδας, για τις μοναδικές της δημιουργίες εμπνευσμένες απ’ τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Ήταν η πρώτη που κατάφερε να ξεχωρίσει εκτός συνόρων με τις συλλογές της, ενώ πέρα απ’ τον δικό της οίκο, απ’ το 2012 σχεδίαζε και ειδικές σειρές για την ιταλική Diesel Black Gold, αλλά και τον γαλλικό οίκο Vionnet.

 

0 replies on “Πριν από 2 χρόνια η Γερονικολού στο εξώφυλλο του Men’s Arena με φόρεμα της Σοφίας Κοκοσαλάκη”