Αυτά είναι τα γυαλιά του El Profesor στο «La Casa de Papel»

Γυαλιά Του El Profesor Στο «La Casa De Papel»
© Netflix

Ο El Profesor είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς φαινόμενο «La Casa de Papel» (Η Τέλεια Ληστεία), αλλά κι αυτός που αδιαμφισβήτητα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο για το πόσο έξυπνος είναι όσο και για τα υπόλοιπα στοιχεία που συνθέτουν τον χαρακτήρα του.

Στοιχεία όπως ο τρόπος που ντύνεται, τα γυαλιά που επιλέγει να φορέσει, τα οποία στην πραγματικότητα υποδηλώνουν έναν απλό και ήρεμο άνθρωπο που σε καμία περίπτωση δεν θα μαντεύαμε ότι είναι ο «εγκέφαλος» πίσω απ’ τη μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών.

Κι ενώ ο τρίτος και πολυαναμενόμενος κύκλος της ισπανικής σειράς που έκανε πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου έχει σπάσει ήδη κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ποια είναι τα γυαλιά του El Profesor, τον οποίο υποδύεται με τεράστια επιτυχία ο Álvaro Morte.

Αυτά τα γυαλιά έχουν συνδεθεί τόσο με τον «Καθηγητή» και τη σειρά όσο και οι διάσημες μάσκες του Νταλί, αλλά και o ύμνος του «Bella Ciao». Συγκεκριμένα, τα γυαλιά αυτά είναι Persol, ένα brand που έχουμε δει να επιλέγουν κι άλλοι εμβληματικοί κινηματογραφικοί και τηλεοπτικοί χαρακτήρες, όπως o Steve McQueen και τα Persol 714 στο «The Thomas Crown Affair» και ο George Clooney με τα Persol 2157 και 2420 στις ταινίες «Ocean’s Eleven» και «Ocean’s Thirteen».

Τα γυαλιά οράσεως του El Profesor στο «La Casa de Papel»

© Persol

Για να φτιάξουν τον μυστηριώδη και έξυπνο χαρακτήρα του El Profesor, οι ενδυματολόγοι της σειράς επέλεξαν ο αρχηγός της συμμορίας να φοράει τα γυαλιά οράσεως με μαύρο σκελετό Persol PO3160V της συλλογής Double Bridge.

Τα ίδια γυαλιά είναι ακόμη διαθέσιμα και σε διαφορετικά χρώματα στον σκελετό, για όσους θέλουν να υιοθετήσουν κάτι απ’ το στυλ του «Καθηγητή».

© Persol

www.persol.com

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα γυαλιά ηλίου που είδαμε να φοράει ο Álvaro Morte στην πρώτη σεζόν της σειράς είναι Ray-Ban Cats 5000 Avi­a­tor RB4125.

© Spotern
© Ray-Ban

www.ray-ban.com

Tags from the story
,
0 replies on “Αυτά είναι τα γυαλιά του El Profesor στο «La Casa de Papel»”