Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για το «John Wick 4»

Keanu Reeves

Κι ενώ το «John Wick Chapter 3: Parabellum» παίζει ακόμη στις κινηματογραφικές αίθουσες, μόλις ανακοινώθηκε κι επίσημα η ημερομηνία για το «John Wick 4».

Πιο συγκεκριμένα, οι θαυμαστές του «John Wick», καθώς επίσης και τα μέσα ενημέρωσης μόλις έλαβαν ένα μήνυμα στο κινητό τους, το οποίο επιβεβαιώνει και επίσημα τη συνέχεια της σειράς ταινιών, η οποία αναμένεται στις 21 Μαΐου 2021.

Η Lionsgate ανακοίνωσε το τέταρτο κεφάλαιο του John Wick saga, με ένα μήνυμα στους φανς που αναφέρει: «Υπηρετήσατε. Θα υπηρετήσετε. Το “John Wick: Chapter 4” έρχεται – στις 21 Μαΐου, 2021».

Η εταιρεία παραγωγής δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες, ωστόσο είναι σχεδόν δεδομένη η επιστροφή του Keanu Reeves στον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς επίσης και του σκηνοθέτη Chad Stahelski.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ακόμη ότι το «John Wick Chapter 3: Parabellum» σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων, με άνοιγμα ύψους 57 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ και 35 εκατ. δολάρια σε άλλες 66 διεθνείς αγορές, αγγίζοντας έτσι συνολικά τα 92 εκατ. δολάρια. Μάλιστα, ο John Wick κατάφερε να ξεπεράσει και το «Avengers: Endgame», το οποίο κατά την τέταρτη εβδομάδα προβολής του συγκέντρωσε 29.4 εκατ. δολάρια. Την ίδια ώρα, η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves ξεπέρασε και το άνοιγμα των δύο προηγούμενων ταινιών της σειράς, καθώς το John Wick το 2014 έκανε ντεμπούτο με 14.4 εκατ. δολάρια, ενώ το δεύτερο κεφάλαιο του John Wick το 2017, με 30.4 εκατ. δολάρια.

Tags from the story
0 replies on “Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για το «John Wick 4»”