Ο John Wick είναι και επίσημα στο Fortnite! (Video)

John Wick στο Fortnite

Μετά τη συνεργασία της με τη Marvel και το «Avengers: Endgame», η Epic Games επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό κι ανακοίνωσε τη νέα ταινία που εισβάλλει στον κόσμο του παιχνιδιού. Το «Fortnite X John Wick: Wick’s Bounty» είναι γεγονός!

Με αφορμή τη νέα ταινία της σειράς «John Wick: Chapter 3 – Parabellum», ο John Wick τον οποίο υποδύεται ο Keanu Reeves, εισβάλλει στον κόσμο του Fortnite και οι παίκτες του μπορούν πλέον να αγοράσουν δύο John Wick skins, ένα κανονικό και ένα φθαρμένο -από τη μάχη- κοστούμι, καθώς επίσης και μια σειρά από αντικείμενα του αδίστακτου δολοφόνου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα crossover event, το οποίο ουσιαστικά χωρίζεται σε δύο μέρη. Αρχικά, μπορείς να αγοράσεις ένα John Wick skin και τα ασορτί αντικείμενα (σημ.: Μοιάζει πολύ περισσότερο με τον Keanu Reeves από το προηγούμενο, ανεπίσημο skin που οι παίκτες αποκαλούσαν “John Wick”), ενώ την ίδια στιγμή θα είναι διαθέσιμο κι ένα νέο mode για περιορισμένο χρόνο, το οποίο ονομάζεται «Wick’s Bounty» και επίσης συμπεριλαμβάνει μια σειρά από unlockable αντικείμενα.

Η Epic στην ανακοίνωσή της περιγράφει το event ως εξής: «Θα πρέπει να μείνεις ζωντανός για να συλλέξεις τις χρυσές μάρκες, εξαλείφοντας τους άλλους κυνηγούς. Ο πρώτος που θα εκπληρώσει τη διαταγή κερδίζει, αλλά θα πρέπει να προσέχεις, καθώς όσο πιο πολλές μάρκες μαζεύεις, τόσο γίνεσαι στόχος για όλους τους άλλους».

Το trailer του Fortnite X John Wick: Wick’s Bounty:

Tags from the story
,
0 replies on “Ο John Wick είναι και επίσημα στο Fortnite! (Video)”