3 ντοκιμαντέρ για το μπάσκετ που μπορείς να δεις δωρεάν στο YouTube

ντοκιμαντέρ για το μπάσκετ
© Medium

Βρήκαμε 3 ντοκιμαντέρ για το μπάσκετ που μπορείς να δεις δωρεάν στο YouTube, τώρα που τελείωσες το «The Last Dance» και αναζητάς κάτι καινούριο να δεις.

Το «The Last Dance» για τον Michael Jordan ήταν ένα απ’ τα καλύτερα ντοκιμαντέρ του Netflix που κατάφερε να καθηλώσει μπασκετικούς και μη. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό καλό ντοκιμαντέρ για το μπάσκετ, καθώς υπάρχουν ακόμη 3 που μπορείς να δεις εντελώς δωρεάν στο YouTube.

Συγκεκριμένα, εάν θες να μάθεις περισσότερα για την πορεία των Magic Johnson, Larry Bird και LeBron James στο NBA, τότε δεν θα πρέπει να χάσεις τα παρακάτω ντοκιμαντέρ.

Strive For Greatness: LeBron James Documentary

Ο LeBron James είναι αδιαμφισβήτητα ένας απ’τους καλύτερους παίκτες του NBA και σε αυτό το ντοκιμαντέρ θα δεις μερικές απ’τις καλύτερες στιγμές του με τους Cleveland Cavaliers απ’ το 2000 έως το 2016.

Hoop Dreams

Το Hoop Dreams είναι ένα κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ του 1994 που μας αφηγείται τη συγκινητική ιστορία δύο μαθητών απ’ το Σικάγο που έπαιζαν μπάσκετ και τον αγώνα τους να φτάσουν απ’το σχολικό στο κολεγιακό μπάσκετ. Το ντοκιμαντέρ του Steve James ακολούθησε τους Arthur Agee και William Gates στην προσπάθεια τους να φτάσουν στο όνειρο και να ξεπεράσουν τις διάφορες δυσκολίες που αντιμετώπιζαν. Κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance και απέσπασε πολύ θετικές κριτικές.

Magic & Bird: A courtship of rivals

Ο Magic Johnson και ο Larry Bird ήταν οι καλύτεροι παίκτες στο μπάσκετ παγκοσμίως, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Michael Jordan. Ο ανταγωνισμός μεταξύ αυτών των δύο θρύλων ήταν τέτοιος που το NBA δεν είχε ξαναδεί προηγουμένως. Αυτό το ντοκιμαντέρ του HBO ξεκινά απ’τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας και των δύο παικτών και φτάνει μέχρι το σήμερα.

Tags from the story
0 replies on “3 ντοκιμαντέρ για το μπάσκετ που μπορείς να δεις δωρεάν στο YouTube”