5 λογαριασμοί στο Instagram με τα ωραιότερα ανδρικά ρολόγια

ρολόγια στο Instagram
© Instagram/@wristenthusiast

Στο Instagram μπορείς να βρεις ένα σωρό πράγματα και φυσικά ανάμεσα σε αυτά είναι και οι λογαριασμοί με ανδρικά ρολόγια που μπορείς να ακολουθείς και να χαζεύεις με τις ώρες.

Παρακάτω ακολουθούν οι 5 λογαριασμοί στο Instagram με τα ωραιότερα ανδρικά ρολόγια, εκ των οποίων άλλα είναι εντυπωσιακά, άλλα κλασικά κι άλλα τα πιο καινούρια που κυκλοφορούν στην αγορά. Εάν θες να μαθαίνεις όλα τα νέα στον κόσμο της ωρολογοποιίας, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους ακολουθήσεις.

Daily Watch

Αυτός είναι ο λογαριασμός με τους περισσότερους ακολούθους και για την ακρίβεια μετράει 2,5 εκατομμύρια followers. Σε αυτόν τον λογαριασμό θα δεις μερικές απ’τις πιο διάσημες μάρκες όπως IWC, Rolex, Patek Philippe, αλλά και άλλες λιγότερο γνωστές όπως Roger Dubuis και Glashütte Original.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Watch⌚️ (@dailywatch) στις

Anil Arjandas

To 1999, o Anil Arjandas ίδρυσε στην Ισπανία τη μάρκα κοσμημάτων Anil Arjandas Jewels και έκτοτε η εταιρεία του είναι μια απ’τις πιο επιτυχημένες στον κλάδο της. Στον λογαριασμό του στο Instagram που μετράει 837.000 ακολούθους μας δείχνει εκτός απ’ τα ταξίδια του σε διάφορα μέρη του κόσμου, και μερικά απ’τα πιο πολυτελή ρολόγια που κυκλοφορούν στην αγορά, τα οποία φυσικά συνδυάζει με τα κοσμήματα του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anil Arjandas (@anilarjandas) στις

Watch Anish

Το Watch Anish με 1,7 εκατομμύρια ακολούθους του Anish Bhatt ξεκίνησε ως ένα blog για ρολόγια και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε έναν λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένο στη μόδα και το lifestyle για άνδρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Mega ⚜️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Watch Anish (@watchanish) στις

The Horophile

Σε αυτόν τον λογαριασμό, ο Amr Sindi μας παρουσιάζει μάρκες των ρολογιών που δεν θα δούμε πουθενά αλλού, όπως είναι τα S.U.F Helsinki, Unimatic, Ming Watches y MB&F (Maximilian Büsser & Friends), ενώ στη συλλογή του συμπεριλαμβάνονται και παλιά μοντέλα Rolex, Audemars Piguet, Jaeger-LeCoultre, Zenith και Grand Seiko.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Horophile ? (@thehorophile) στις

THE WRIST ENTHUSIAST

Ακόμη ένας απ’τους καλύτερους λογαριασμούς στο Instagram αφιερωμένο στα ρολόγια που δημοσιεύει μερικά απ’τα πιο μοναδικά (στην κυριολεξία) μοντέλα που έχουν ποτέ κυκλοφορήσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE WRIST ENTHUSIAST | watches (@wristenthusiast) στις

0 replies on “5 λογαριασμοί στο Instagram με τα ωραιότερα ανδρικά ρολόγια”