Ο Robbert Jan de Veen είναι ο ιδιοκτήτης του ολλανδικού diner De Daltons. Στο μενού του εστιατορίου του υπάρχει το πιο ακριβό burger στον κόσμο. Λαμβάνοντας το στέμμα από το μπιφτέκι 325 κιλών του Outlaw’s Grill, το εύστοχα ονομαζόμενο μπιφτέκι “Golden Boy” από το De Daltons, μόλις στέφθηκε και ως το πιο ακριβό μπιφτέκι στον κόσμο από τα Guinness World Records αφού έφτασε στα €5.000!
Από την Πασχαλιά Πυρένη
Βρίσκεται στο Voorthuizen, μια μικρή πόλη περίπου σαράντα λεπτά από το Άμστερνταμ, οι De Daltons αποκαλούνται βασιλιάδες των burger.
Έχει όλα όσα θα περίμενε κανείς και έπειτα μερικά, από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της περιττής χλιδής όπως τα φύλλα χρυσού και τα onion rings βουτηγμένα σε Dom Pérignon.
Εδώ είναι ο πλήρης κατάλογος των συστατικών σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε και να το κάνετε στο σπίτι.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- Wagyu A5 στήθος, με κομμένες τις μικρές πλευρές
- Καβούρι Βασιλιάς μαγειρεμένο σε λευκό κρασί
- onion rings βουτηγμένα σε Dom Pérignon
- Joselito vintage jamon-ψηφίστηκε ως το καλύτερο ζαμπόν στον κόσμο
- Λευκή τρούφα
- Χαβιάρι Beluga
- Μια καπνιστή μαγιονέζα saffron chive φτιαγμένη με αυγά πάπιας
- Σάλτσα μπάρμπεκιου από καφέ Kopi Luwak και ένα Macallan Single Malt Whiskey Rare Cask
- Τσένταρ με τρούφα από τα αγροκτήματα Wyke
- Tiger ντομάτα και αγγούρι τουρσί σε matcha
- ψωμάκια με Dom Perignon
- Καπνός εμποτισμένος με ουίσκι