Η TAG Heuer κυκλοφορεί το νέο Super Mario Smartwatch

Όταν δύο κολοσσιαία brands ενώνονται, το αποτέλεσμα είναι συνήθως κάτι πολύ ξεχωριστό. Η τελευταία συνεργασία TAG Heuer Connected Super Mario Limited Edition δεν αποτελεί εξαίρεση. Η TAG Heuer και η Nintendo έχουν έρθει μαζί για να φέρουν το Super Mario στη ζωή, ακριβώς πάνω στον καρπό σας.

Από την Πασχαλιά Πυρένη

TAG Heuer Connected x Super Mario Limited Edition

Διάμετρος: 45mm
Πάχος: 13.5 mm
Αντοχή στο νερό: 5 ATM
Θήκη: Χάλυβας
Μπαταρία: 430 mAh
Χρόνος φόρτισης: Πλήρης φόρτιση σε 90 λεπτά
Αισθητήρες: παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, πυξίδα, επιταχυνσιόμετρο, μετρήσεις και καταγεγραμμένες δραστηριότητες

Τεχνολογία

Ως καινοτομία, το TAG Heuer Connected smartwatch είναι ένα ρολόι χρονογράφου που συνδυάζει παραδοσιακές σιλουέτες ωρολογοποιίας με ψηφιακή πρώτη τεχνολογία. Με έμφαση στη δραστηριότητα και την κίνηση, το smartwatch έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των αθλητικών οπαδών και των αθλητών, και η εισαγωγή του Super Mario ακολουθεί μια παρόμοια επιδίωξη. Το νέο διαδραστικό watchface βλέπει τα κινούμενα σχέδια Super Mario να κοσμούν τον επιλογέα 45mm, ο οποίος γίνεται πιο ζωντανός και πιο κινούμενος όσο περισσότερο ο χρήστης είναι ενεργός.

“Η έμπνευση για αυτή τη συνεργασία προήλθε από την επιθυμία μας και τον ενθουσιασμό μας για τη νέα μας εφαρμογή ευεξίας και το Super Mario ήρθε αμέσως στο μυαλό μας”, δήλωσε ο Frédéric Arnault, διευθύνων σύμβουλος της TAG Heuer. “Και δεν είναι μόνο η διεθνής και διαγενεακή έκκλησή του που το έκλεισε. Ο Mario είναι ο απόλυτος υπερ-ενεργός χαρακτήρας του οποίου η επιμονή και η επιμονή τον βγάζουν από κάθε κατάσταση. Ο νέος ήρωας watchface δίνει ζωή σε αυτόν τον εικονικό χαρακτήρα και ενθαρρύνει τους χρήστες να συνεργαστούν με τον Mario για να βγουν εκεί έξω και να είναι πιο δραστήριοι. Το TAG Heuer Connected είναι ο τέλειος σύντροφος για μια συνδεδεμένη ζωή και τον καλύτερο φίλο κάθε ενεργού ατόμου. Με αυτό το smartwatch περιορισμένης έκδοσης Super Mario, μπορούν να προσθέσουν λίγη διασκέδαση και πρωτοτυπία στις δραστηριότητες και την ευεξία τους.”

Δυνατότητα

Σύμφωνα με την TAG Heuer, τα κινούμενα σχέδια βασίζονται στο σύστημα ανταμοιβών gamification: ο Mario σας καλωσορίζει με ένα φιλόξενο χαιρετισμό το πρωί και καθώς η μέρα εξελίσσεται και ανεβάζετε τον αριθμό των βημάτων σας, ξεκλειδώνετε ανταμοιβές σε κάθε στάδιο του καθημερινού σας στόχου. Στα 25, 50, 75 και 100 τοις εκατό, υπάρχει μια διαφορετική κινούμενη εικόνα που παίζει στον πίνακα. Αυτά παίρνουν τη μορφή των διάσημων αντικειμένων του Super Mario: στις 3 Το σούπερ μανιτάρι που κάνει τον Mario να μεγαλώνει, στις 6 το σωλήνα που του επιτρέπει να ταξιδεύει γρήγορα και στις 9 το σούπερ αστέρι που τον κάνει ανίκητο ανάβει και όταν φτάσετε στο 100 τοις εκατό του καθημερινού σας στόχου μέτρησης βημάτων, ο Mario ανεβαίνει στον πόλο του στόχου, ένα άλλο εικονικό χαρακτηριστικό του βιντεοπαιχνιδιού.

Το νέο TAG Heuer Connected x Super Mario Limited Edition βλέπει μια πλήρως επανασχεδιασμένη διεπαφή, ερμηνευμένη με ειδικές εκδόσεις Super Mario. Αυτά περιλαμβάνουν:

Timekeeping watchface-Reskinned χρησιμοποιώντας τα ρετρό στοιχεία από την έκδοση 1985 του Super Mario Bros. με Mario, όλα σε pixels.
Heuer 02 watchface – δύο εκδόσεις που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για αυτή την έκδοση: μια διασκεδαστική απόδοση χρησιμοποιώντας τα εικονικά κόκκινα και μπλε χρώματα του Super Mario και ένα πιο κλασικό με λεπτές πινελιές του κόκκινου καπακιού του Super Mario.
Orbital watchface-το νευρωνικό του δίκτυο αντικαταστάθηκε από τα εικονικά στοιχεία του Super Mario που περιστρέφονται σε μια όμορφη και μαγευτική κίνηση.

Σχεδιασμός

Όπου η TAG Heuer είχε το ξύλο πάνω από τους ομολόγους της smartwatch τα τελευταία χρόνια είναι ο σχεδιασμός της. Σύμφωνα με την κληρονομιά της μάρκας eh της Ωραίας ωρολογοποιίας, το ρολόι ακολουθεί ένα πιο παραδοσιακό στυλ σχεδιασμού, καθιστώντας το ένα από τα δημοφιλή αθλητικά ρολόγια στην αγορά. Για το Super Mario Limited Edition, Η TAG Heuer έχει τροποποιήσει μερικά πράγματα.

Η στεφάνη, τα κουμπιά και το λογότυπο της κορώνας έχουν γεμίσει με το εικονικό κόκκινο καπάκι του Super Mario, με τη στεφάνη να καλύπτει επίσης τρία σύμβολα στις θέσεις των τριών, έξι και εννέα. Οι θήκες χάλυβα νέας εμφάνισης έρχονται επίσης με δύο νέους εναλλάξιμους ιμάντες, με ένα σύμβολο M χαραγμένο στις πόρπες και το στέμμα. Τέλος, η βιδωτή θήκη φέρει την ειδική επιγραφή “TAG Heuer x Super Mario Limited Edition”.

Το TAG Heuer Connected x Super Mario Limited Edition παρουσιάζεται σε μια αποκλειστικά σχεδιασμένη συσκευασία με θήκη ταξιδιού στο Super Mario red. Διατίθενται μόνο 2.000 ρολόγια, μπορείτε να αποκτήσετε αυτή την περιορισμένη  έκδοση από τις 15 Ιουλίου 2021 για AUD$3.100.

Image: TAG Heuer

Tags from the story
,
0 replies on “Η TAG Heuer κυκλοφορεί το νέο Super Mario Smartwatch”