Οι 7 ασκήσεις γυμναστικής που ο Cristiano Ronaldo κάνει στο σπίτι

Cristiano Ronaldo
© Getty/Marco Canoniero

Εάν κάποιος ξέρει από ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι, τότε αυτός είναι ο Cristiano Ronaldo, ο οποίος πέρα απ’ τις προπονήσεις με την ομάδα του, στο πρόγραμμά του προσθέτει πάντα και επιπλέον ασκήσεις στο σπίτι, όπως μας ενημερώνει μέσα απ’ τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Φυσικά, ο Ronaldo έχει και το δικό του γυμναστήριο στο σπίτι, αλλά όπως μάθαμε και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, για να γυμναστείς δεν είναι πάντα απαραίτητος ο εξοπλισμός. Κι αυτό μας το έδειξε ο Πορτογάλος άσος μέσα απ’ το προφίλ @cr7fitnessbycrunch στο Instagram, όπου πρόσφατα μοιράστηκε με τους ακόλουθους του μια ρουτίνα προπόνησης με ασκήσεις που όλοι μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι για να διατηρηθούμε σε φόρμα.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, μας δείχνει πώς να κάνουμε 7 απλές ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα. Στο βίντεο συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων και ασκήσεις για τα πόδια, τα χέρια, τον κορμό, τους γλουτούς και τους κοιλιακούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hemos pedido a @cristiano que nos enseñe 7 entrenamientos que todo el mundo debería hacer para mantenernos activos y enforma, mientras nos quedamos en casa. Aquí está lo mejor del Mejor. #YoEstoyAqui

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CR7 Fitness by Crunch (@cr7fitnessbycrunch) στις

Αναλυτικά, οι ασκήσεις που σύμφωνα με τον Ronaldo μπορείς να συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου όσο ακόμη γυμνάζεσαι στο σπίτι:

Ασκήσεις για τα πόδια

Για να γυμνάσει τα πόδια και τους γλουτούς, ο Cristiano ξεκινάει με έναν συνδυασμό από προβολές μπροστά και πίσω, αλλά και καθίσματα με άλμα. Επαναλήψεις κάνεις όσες αντέχεις.

Ασκήσεις στο σπίτι για τον κορμό

Ο Ronaldo σε συμβουλεύει να κάνεις 2 σετ από 25 επαναλήψεις με τις ακόλουθες ασκήσεις: πλάγιους κοιλιακούς, ροκανίσματα και ανύψωση ποδιών.

Ασκήσεις για γλουτούς και χέρια

Για τα χέρια η κλασική άσκηση που μπορείς να κάνεις στο σπίτι είναι τα push-ups, ενώ για τους γλουτούς μπορείς να εντάξεις στην προπόνησή σου και τους πλάγιους κοιλιακούς. Επιπλέον, 10 επαναλήψεις απ’τα αγαπημένα καθίσματα.

Ασκήσεις για κοιλιακούς

Ξεκίνα με 10 επαναλήψεις με up-down σανίδα και συνέχισε με mountain climbers για ενδυνάμωση του κορμού.

Tags from the story
,
0 replies on “Οι 7 ασκήσεις γυμναστικής που ο Cristiano Ronaldo κάνει στο σπίτι”