Στο Nike Living Room Cup συναγωνίζεσαι τον Cristiano Ronaldo

Living Room Cup
© GETTY

Με τα μέτρα αυτοπεριορισμού να είναι σε ισχύ σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι περισσότεροι κλήθηκαν να φέρουν τη fitness ρουτίνα τους μέσα στο σπίτι. Και για να υποστηρίξει την προσπάθεια αυτή, η Nike λάνσαρε το «Living Room Cup».

Πρόκειται για μια σειρά ψηφιακών προπονήσεων, όπου όσοι αυτή την περίοδο προπονούνται στο σπίτι, θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με επαγγελματίες αθλητές της Nike, μέσω εβδομαδιαίων fitness challenges. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν την Κυριακή 5 Απριλίου και θα ανανεώνονται κάθε Κυριακή.

Η πρώτη πρόκληση είναι προπόνηση κοιλιακών από τον Cristiano Ronaldo, ο οποίος ανέβασε και το σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αφού έκανε 142 κοιλιακούς σε 45 δευτερόλεπτα, ο Πορτογάλος άσος «προκαλεί» τους θαυμαστές του να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τις δικές του επιδόσεις. Οι followers του Ronaldo έχουν περιθώριο μία βδομάδα, ενώ την επόμενη εβδομάδα ένας άλλος αθλητής αναλαμβάνει να παρουσιάσει την νέα πρόκληση.

Για να συμμετέχουν στην πρόκληση, οι παίκτες μπορούν να μοιραστούν τις επιδόσεις τους στο Instagram, χρησιμοποιώντας τα hashtag #playinside και #thelivingroomcup,  ενώ ειδικές προπονήσεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην πρόκληση κάθε εβδομάδας, θα είναι διαθέσιμες στο Nike Training Club app.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Tags from the story
,
0 replies on “Στο Nike Living Room Cup συναγωνίζεσαι τον Cristiano Ronaldo”