Το κλειδί για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις είναι τα polo μπλουζάκια

Ryan Gosling
© Derek Storm/Splash News

Είναι ίσως το πιο κλασικό μπλουζάκι που μπορείς να φορέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και σου εξηγούμε ακριβώς τους λόγους για τους οποίους τα polo μπλουζάκια είναι το κλειδί για τις φετινές ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Ένα polo μπλουζάκι μπορεί να φορεθεί τόσο casual με ένα τζιν ή chino παντελόνι όσο και formal σε ουδέτερα ή και έντονα χρώματα με ένα σακάκι, ενώ μπορούν ακόμη να φορεθούν τόσο για το γραφείο όσο και για τις βραδινές εμφανίσεις.

Για τις ανάγκες προώθησης της ταινίας First Man ο Ryan Gosling στην εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί απέδειξε ότι ένα polo μπλουζάκι μπορεί να φορεθεί επίσημα, ενώ ταυτόχρονα απέδειξε ότι μπορεί να φορεθεί και σε συνδυασμό δύο αντίθετων χρωματικών τόνων. Συνδύασε ένα polo shirt σε κίτρινο χρώμα με ένα κοστούμι σε πράσινο χρώμα και έκανε αυτή την εμφάνιση με αέρα ’70s να φαίνεται ιδανική.

Την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2019 τα polo μπλουζάκια διατηρούν το κλασικό τους στιλ, αλλά αναβαθμίζονται και σε άλλα έντονα χρώματα όπως το κίτρινο, το μπλε, ενώ άλλα φέρουν και τα λογότυπα των οίκων πάνω τους. Αυτά είναι μερικά από τα polo μπλουζάκια που ξεχωρίσαμε εμείς.

Givenchy

www.givenchy.com

 

Gucci

www.gucci.com

 

John Smedley

www.johnsmedley.com

 

Brioni

www.brioni.com

 

Paul Smith

www.paulsmith.com

 

Polo Ralph Lauren

www.ralphlauren.com

0 replies on “Το κλειδί για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις είναι τα polo μπλουζάκια”