Ο έξυπνος ανεμιστήρας Inventor με την αθόρυβη λειτουργία

έξυπνος ανεμιστήρας Inventor

Ο έξυπνος ανεμιστήρας Inventor με την αθόρυβη λειτουργία και τον χρονοδιακόπτη 7.5 ωρών είναι η καλύτερη και πιο έξυπνη επιλογή που μπορείς να κάνεις φέτος το Καλοκαίρι. Αυτός ο ανεμιστήρας ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες ψύξης κάθε χώρου, προσφέροντας δροσερή ροή αέρα όπου κι αν βρίσκεσαι, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια και χρήματα.

Τι διαφορετικό έχει αυτός ο έξυπνος ανεμιστήρας Inventor; Αρχικά, να επισημάνουμε ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση, καθώς η υψηλή ποιότητα παραγωγής και οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία του προϊόντος, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ανεμιστήρα, αυτός διαθέτει 3 ταχύτητες, τηλεχειριστήριο και χρονοδιακόπτη 7.5 ωρών, με τον οποίο μπορείς να εξοικονομήσεις ενέργεια και να προγραμματίσεις με ακρίβεια τη λειτουργία της συσκευής.

Αναλυτικά, οι δυνατότητες του έξυπνου ανεμιστήρα Inventor περιλαμβάνουν:

Αθόρυβη Λειτουργία

Επίλεξε την αθόρυβη λειτουργία και εξασφάλισε τη λειτουργία του ανεμιστήρα με τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου, απολαμβάνοντας τη δροσιά που προσφέρει ο ανεμιστήρας, απαλλαγμένη από τους ανεπιθύμητους θορύβους.

Λειτουργία Ύπνου

Ρύθμισε τη Λειτουργία Ύπνου του ανεμιστήρα, κατά την οποία η συσκευή θα λειτουργήσει για 30’ σε χαμηλή ταχύτητα και έπειτα αυτόματα σε Αθόρυβη Λειτουργία, απενεργοποιώντας ταυτόχρονα και την πλειοψηφία των ενδείξεων, χαρίζοντάς σας ακόμη πιο άνετο ύπνο.

Χρονοδιακόπτης 7.5 ωρών

Προγραμμάτισε εύκολα και με ακρίβεια τον χρόνο εκκίνησης ή τερματισμού της λειτουργίας της συσκευής, αποφεύγοντας την άσκοπη λειτουργία της και εξοικονόμησε ενέργεια, ενώ παράλληλα αποτρέπεις την πρόκληση οποιουδήποτε ατυχήματος εάν έχεις κατοικίδιο στο σπίτι σου.

Αθόρυβο Μοτέρ 100% Χαλκού

Το υλικό κατασκευής του μοτέρ – από 100% χαλκό – επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής στον ανεμιστήρα, εξασφαλίζοντας σας καλύτερη απόδοση και πιο ξέγνοιαστη & αθόρυβη λειτουργία σε σχέση με τα συμβατικά μοτέρ αλουμινίου.

inventoraircondition.gr

Tags from the story
0 replies on “Ο έξυπνος ανεμιστήρας Inventor με την αθόρυβη λειτουργία”