Οι 10 πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix για το 2020

δημοφιλείς σειρές του Netflix
© Phil Bray/Netflix

Θα συμφωνήσουμε όλοι ότι το 2020 ήταν η χρονιά που οι περισσότεροι περάσαμε βλέποντας ταινίες και σειρές στην πλατφόρμα που μας κράτησε συντροφιά κατά τη διάρκεια του πρώτου και δεύτερου lockdown. Το 2020 ήταν επίσης η χρονιά που το Netflix είχε υπέροχες πρωτότυπες σειρές, ωστόσο οι πιο δημοφιλείς ήταν οι ακόλουθες.

Οι 10 πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix για το 2020 κατάφεραν να μας αποσπάσουν την προσοχή όσο κι εάν αυτό φαινόταν αδύνατο ορισμένες φορές, ενώ μας χάρισαν ένα νέο αντικείμενο για να συζητάμε με φίλους και συγγενείς όσο μέναμε σπίτι και τους βλέπαμε μέσω Zoom.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην πρώτη θέση της δεκάδας συναντάμε μια πρωτότυπη σειρά του Netflix που κυκλοφόρησε στις αρχές του πρώτου lockdown και δεν είναι άλλη από το «Tiger King». Μια μίνι σειρά ντοκιμαντέρ για τον Εξωτικό Τζο, έναν πολύγαμο τραγουδιστή κάντρι με χαίτη και όπλα που διοικεί έναν όχι ιδιαίτερα γνωστό ζωολογικό κήπο στην Οκλαχόμα.

Σύμφωνα με το Variety, το οποίο ήταν κι αυτό που συνέλεξε τα δεδομένα, το «Tiger King» ήταν με διαφορά η πιο δημοφιλής πρωτότυπη σειρά του Netflix για το 2020, καθώς όταν κυκλοφόρησε μονοπώλησε το ενδιαφέρον των θεατών και κανένας δεν μπορούσε να μιλήσει για τίποτα άλλο.

Παρόλα αυτά, στη δεύτερη θέση συναντάμε το «The Queen’s Gambit», τη σειρά φαινόμενο της πλατφόρμας που κυκλοφόρησε μόλις τον Οκτώβριο του 2020 και κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να γίνει η μίνι-σειρά με τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης του Netflix. Και για όσους ακόμη δεν το έχουν δει, σημειώνουμε ότι αξίζει πραγματικά όλο το “hype” που δημιούργησε.

Φυσικά, εάν το «The Queen’s Gambit» είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσα στο 2020, το πιθανότερο είναι ότι θα είχε κάνει ρουά ματ τον «Tiger King», χωρίς καμία αμφιβολία. Στην τρίτη θέση συναντάμε ακόμη μια πετυχημένη σειρά του Netflix, τη δεύτερη σεζόν του «The Umbrella Academy», που έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι θα έχει και τρίτη σεζόν.

Αναλυτικά αυτές είναι οι 10 πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix για το 2020:

  1. Tiger King
  2. The Queen’s Gambit
  3. The Umbrella Academy
  4. Outer Banks
  5. The Haunting of Bly Manor
  6. Space Force
  7. Ozark
  8. 13 Reasons Why
  9. Ratched
  10. Dead to me

Tags from the story
0 replies on “Οι 10 πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix για το 2020”