Τα καλύτερα sneakers του 2020

καλύτερα sneakers του 2020
© Highsnobiety/MANUAL NYC

Ποια είναι τα καλύτερα sneakers του 2020; Η λίστα μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Nike, Air Jordan, Dior, Off-White και μερικές συνεργασίες που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα δούμε όπως ήταν η Prada for adidas, αλλά μόνο ευχάριστα μας εξέπληξαν. Ακολουθούν τα ωραιότερα αθλητικά της χρονιάς όπως τα ξεχωρίσαμε εμείς.

Πιο συγκεκριμένα, το 2020 ήταν μια χρονιά γεμάτη σημαντικές κυκλοφορίες των αγαπημένων μας sneakers, ακόμη κι εάν βρισκόμασταν εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού που δεν θα λέγαμε ότι ευνόησε ιδιαίτερα ούτε τον χώρο της μόδας.

Παρόλα αυτά, μεγάλα εμπορικά σήματα όπως η Nike, η adidas και η New Balance, αλλά και μεγάλοι οίκοι μόδας όπως οι Dior, Off-White και Prada κατάφεραν να λανσάρουν ειδικές εκδόσεις αθλητικών που όχι μόνο έγιναν sold-out μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά στη συνέχεια πωλήθηκαν σε τριπλάσια τιμή μέσω ιστοσελίδων μεταπώλησης όπως το StockX, η οποία είναι η κορυφαία ιστοσελίδα μεταπώλησης αθλητικών.

Φυσικά, η λίστα με τα καλύτερα sneakers του 2020 περιλαμβάνει τα Dior x Air Jordan 1, τα οποία θεωρούνται δικαίως τα ωραιότερα αθλητικά της χρονιάς -και όχι μόνο-, καθώς και τα Off-White x Air Jordan 4 Retro Sail, τα οποία από την πρώτη στιγμή ήταν δεδομένο ότι οι συλλέκτες αθλητικών θα θέλουν να αποκτήσουν για τη συλλογή τους!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι μεγάλος νικητής της συγκεκριμένης λίστας είναι η Nike που για ακόμη μια χρονιά κατάφερε να μας παρουσιάσει μοναδικές συνεργασίες με ονόματα όπως ο Stüssy και ο Travis Scott.

Αυτά είναι τα καλύτερα sneakers του 2020

Dior x Air jordan 1

Off-White x Air Jordan 4 Retro Sail

 

 

Stüssy x Nike Air Force 1

 

© Repgod888

Prada x adidas Superstar

JJJJound x New Balance 992

via Sneakerheads Romania

Travis Scott x Nike SB Dunk Low

© STADIUM GOODS

Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2

© Bodega

Tags from the story
0 replies on “Τα καλύτερα sneakers του 2020”