Έτσι γυμνάζεται ο David Beckham για να διατηρεί αυτό το σώμα

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή The Project, ο David Beckham μίλησε για το πώς καταφέρνει να διατηρεί αυτό το σώμα στα 45 του κι ενώ ταυτόχρονα κάνει ένα εκατομμύριο άλλα πράγματα από το να περνάει χρόνο με την οικογένεια του μέχρι να σχεδιάζει ρούχα και γυαλιά ηλίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο David Beckham ό,τι κι εάν έχει να κάνει, φροντίζει να αφιερώνει 60 λεπτά κάθε μέρα στην άσκηση. Στη συνέντευξή του ανέφερε ότι είναι οι μικρές αλλαγές που κάνει στην καθημερινότητά του που τον βοηθούν να διατηρήσει το βάρος του. Χαρακτηριστικά, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχεις μια συνδρομή στο γυμναστήριο.

Αυτό που κάνει εκείνος (και μπορούμε όλοι να κάνουμε) είναι να παρκάρει το αυτοκίνητο του λίγο πιο μακριά από εκεί που θέλει να φτάσει και στη συνέχεια να περπατάει μέχρι τον προορισμό του. Κι αυτό το κάνει 3-4 φορές την εβδομάδα όταν πηγαίνει την κόρη του στο σχολείο, ενώ μερικές φορές αντί για περπάτημα επιλέγει να κάνει ποδήλατο.

Παράλληλα, σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο David Beckham είχε αναφέρει ότι είναι φαν των προπονήσεων τύπου «HIIT», όπου εναλλάσσονται διαστήματα έντονων ασκήσεων με διαστήματα ανάπαυσης για αποκατάσταση. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτού του είδους οι ασκήσεις σε συνδυασμό με τις μικρές αλλαγές που κάνει στην καθημερινότητα του, είναι το μυστικό για να έχεις ένα σώμα σαν και το δικό του στα 40 χωρίς να περνάς ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο.

Πώς μπορείς να υιοθετήσεις μια τέτοια ρουτίνα; Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις 15 λεπτά προπόνηση HIIT το πρωί και να αφιερώσεις άλλα 15 λεπτά το απόγευμα στο περπάτημα μετά τη δουλειά.

Tags from the story
,
0 replies on “Έτσι γυμνάζεται ο David Beckham για να διατηρεί αυτό το σώμα”