Πώς να κάνεις το άρωμα σου να διαρκεί περισσότερο

άρωμα διαρκεί περισσότερο

Όταν βγαίνεις απ’ το σπίτι σου το πρωί βάζεις μια γερή δόση αρώματος, σκεπτόμενος ότι αυτό θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι να φτάσεις στο γραφείο. Φτάνεις, όμως, στο γραφείο και συνειδητοποιείς ότι μάλλον άδικα χάλασες τα λεφτά σου σε αυτό το μπουκαλάκι.

Δεν χρειάζεται, όμως, να απογοητεύεσαι καθώς υπάρχουν μυστικά και κόλπα για να κάνεις το άρωμα σου να διαρκεί περισσότερο ή τουλάχιστον μέχρι να βρεις χρόνο να το ανανεώσεις. Πώς να κάνεις το άρωμα σου να διαρκεί περισσότερο;

Εφάρμοσε το μετά το ντους

Εάν νομίζεις ότι η κατάλληλη ώρα για να βάλεις άρωμα είναι λίγο πριν βγεις απ’ την πόρτα του σπιτιού σου, ήρθε η ώρα να το σκεφτείς ξανά. Η αλήθεια είναι ότι η ιδανική ώρα για να εφαρμόσεις το άρωμα σου είναι μόλις βγαίνεις απ’ το ντους κι αυτό γιατί οι πόροι του δέρματος είναι ακόμη ανοιχτοί, με αποτέλεσμα αυτό να απορροφάται πιο γρήγορα απ’ την επιδερμίδα, αλλά να διαρκεί και περισσότερο.

Μην κρατάς το άρωμα στο μπάνιο

Δεν είναι ανάγκη να έχεις το μπουκάλι του αρώματος μέσα στο μπάνιο, όπου έχει υγρασία. Το ξέρουμε ότι είναι το ιδανικό μέρος για να μην ξεχάσεις να αρωματιστείς το πρωί, ωστόσο η ζέστη, η υγρασία και το φως δεν είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για το άρωμά σου.

Βάλε ενυδατική πριν

Για να κρατήσει περισσότερο η κολόνια σου, βάλε πριν μια ενυδατική κρέμα, καθώς αυτή θα εμποδίσει την εξάτμιση της μέσα σε πέντε λεπτά.

άρωμα Armani Code Absolu

www.armani.com

Μην ρίχνεις άρωμα στα ρούχα σου

Θα έχεις διαβάσει σίγουρα όσους προτείνουν να ρίχνουμε το άρωμά μας στα ρούχα και όχι απευθείας στο δέρμα. Παρόλα αυτά, πρόκειται για έναν ακόμη μύθο, ενώ υπάρχει κίνδυνος να το παρακάνεις με τα πολύ έντονα αρώματα. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγεις να ρίξεις άρωμα στα πουκάμισα και τα jackets, καθώς τα περισσότερα από αυτά είναι βασισμένα σε αλκοόλ και μπορούν να καταστρέψουν τα ρούχα σου.

Tags from the story
0 replies on “Πώς να κάνεις το άρωμα σου να διαρκεί περισσότερο”