Ιδέες για κοντά κουρέματα για το φετινό Καλοκαίρι

κοντά κουρέματα
© Robert Viglasky/Tiger Aspect Productions

Κάθε φορά που ψάχνεις μια ανανέωση, μια αλλαγή στα μαλλιά σου δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι; Ειδικά το Καλοκαίρι που έχεις έναν λόγο παραπάνω να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά, μια ανανέωση λίγο πριν φύγεις για διακοπές είναι ίσως απαραίτητη.

Φέτος, η τάση στα κουρέματα είναι τα μαλλιά που φαίνονται επιμελώς ατημέλητα ή όπως είναι γνωστά στα αγγλικά “bedhead hair”. Είναι αυτό που έχουμε δει στις περισσότερες πασαρέλες και η αλήθεια είναι πως δεν είναι τόσο εύκολο να το πετύχεις. Είναι αυτό που φαίνεται σαν μην έχει ολοκληρωθεί σωστά το κούρεμα και θα πρέπει να έχεις έναν πολύ καλό κουρέα για να το πετύχεις.

Παράλληλα, οι πιο νεαρές ηλικίες φέρεται να επιλέγουν και φέτος το πολύ κοντό κούρεμα ή ακόμη και το ξυρισμένο κεφάλι, ενώ το κούρεμα του Cillian Murphy απ’ την αγαπημένη σειρά Peaky Blinders, παραμένει σταθερό στις προτιμήσεις των ανδρών για ακόμη μια χρονιά. Αυτές είναι μερικές ιδέες για κοντά κουρέματα που διαλέξαμε εμείς για το φετινό Καλοκαίρι.

Στρατιωτικό κούρεμα

Το military cut είναι διαχρονικό και εάν υπάρχει μια εποχή κατάλληλη για να το υιοθετήσεις τότε αυτή είναι το Καλοκαίρι. Δεν χρειάζεται φτιάξιμο και δεν θα σε ζεσταίνει. Ωστόσο, εάν δεν θέλεις το κούρεμα σου να είναι εντελώς απλό, μπορείς να ζητήσεις ένα σχέδιο στο πλάι του κεφαλιού σαν κι αυτό του Maluma στη φωτογραφία.

© GV Cruz/Getty Images

Low Fade κούρεμα

To undercut του Thomas Shelby στο Peaky Blinders είναι εδώ και αρκετό καιρό το αγαπημένο κούρεμα των περισσότερων. Εάν δεν θέλεις τα μαλλιά σου στο πλάι να είναι εντελώς ξυρισμένα, μπορείς να επιλέξεις ένα low fade, που ξεκινάει πιο χαμηλά στο κεφάλι. Το κακό είναι ότι για να διατηρήσεις το κούρεμα σου κοντό, θα πρέπει να επισκέφτεσαι τον κουρέα σου, τουλάχιστον μία φορά στις δύο εβδομάδες.

Pompadour Fade

Το αγαπημένο κούρεμα του David Beckham, το pompadour με τις κοντοκουρεμένες άκρες, αποτελεί μια κλασική αξία που μπορείς να το επιλέξεις ακόμη και για τους καλοκαιρινούς μήνες. Για να το πετυχείς, αυτό που χρειάζεσαι είναι κοντό μαλλί στα πλάγια και πιο μακριά μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

© Getty Images

Tags from the story
0 replies on “Ιδέες για κοντά κουρέματα για το φετινό Καλοκαίρι”