5 «αξιολάτρευτα» πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και που πραγματικά σιχαίνονται οι άντρες!

Δεν είναι πάντα εύκολο να ξέρεις τι αποθαρρύνει τους άντρες. Μερικές από τις «κοριτσίστικες» συμπεριφορές που οι φίλες σας πιστεύουν ότι είναι χαριτωμένες, αστείες και κουλ θα μπορούσαν να σας κοστίσουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό του άντρα που θέλετε για ερωτικό σύντροφο! Δυστυχώς, τα περισσότερα «παιδιά» δεν θα σας πουν τι κάνατε και τους διώξατε!

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Υπάρχουν ορισμένες συνήθειες που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες, όταν θέλουν να σαγηνεύσουν και να κρατήσουν τον άντρα που τους αρέσει. Γιατί; Επειδή, απλώς μερικές φορές οι άντρες δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν αυτό που θεωρούν αναξιόπιστη συμπεριφορά.

Ακολουθούν πέντε «αξιολάτρευτα» πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και τα οποία αντιπαθούν πραγματικά οι άντρες:

1. Μιλώντας με βρεφική φωνή

Μπορεί να είστε υπέροχη, χαριτωμένη και πανέξυπνη. Οι άντρες μπορεί να ξετρελαίνονται μαζί σας και να επιδιώκουν να σας συναντήσουν. Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ. Αλλά γιατί συχνά δεν θέλει να σας ξαναδεί;

Μερικές γυναίκες νομίζουν με το να «νιαουρίζουν» να χρησιμοποιούν μωρουδιακή γλώσσα και να συμπεριφέρονται σαν πεντάχρονα είναι ελκυστικό για έναν άνδρα. Λυπόμαστε, αλλά οι περισσότεροι άνδρες θα το βάλουν στα πόδια, αφού είτε θα νομίζουν ότι είστε μια επίδοξη ηθοποιός ή απλώς θα μοιάζετε με ανόητη και ανισόρροπη.

2. Το να φοράτε πολύ μακιγιάζ

Αυτό είναι ένα παράπονο που κάνουν οι άντρες αμέτρητες φορές. Οι άντρες λατρεύουν τη φυσική ομορφιά και όταν το πρόσωπό σας είναι γεμάτο με μακιγιάζ, τον κάνει να νιώθει σαν να είναι σε ένα σόου, αντί για ένα ραντεβού με ένα κουλ, προσγειωμένο κορίτσι.

Θέλει να ξέρει ότι μπορεί να σας αγγίξει, χωρίς να φοβάται ότι κάτι θα χαλάσει στην εμφάνισή σας ή… θα λερωθεί. Επιπλέον, θα φαίνεστε πιο σίγουρες, αν δεν χρειάζεται να κρύψετε τον πραγματικό σας εαυτό πίσω από έναν τόνο καλλυντικών!

3. Να παραπονιέστε για την εμφάνισή σας

Όλες νιώθουμε κάποιες φορές χάλια με το… στενό τζιν μας, αλλά οι άντρες δεν θέλουν να το ακούσουν. Αν είναι μαζί σου, είναι επειδή πιστεύει ότι είσαι μία χαρά έτσι όπως είσαι. Και αλήθεια, ξέρεις ήδη αν το ντύσιμό σου είναι κολακευτικό ή όχι. Έχεις έναν καθρέφτη!

Δεν μπορεί να κερδίσει, γιατί αν σου πει ότι ναι, φαίνεσαι χοντρή με αυτό το παντελόνι, είναι καταδικασμένος, και αν πει, «όχι, καθόλου γλυκιά μου», όταν ξέρεις ότι τα κουμπιά σου σκάνε, θα να τον κατηγορήσετε ότι λέει ψέματα.Αφήστε τον ήσυχο, κρατώντας το για τον εαυτό σας και εμπιστευόμενες ότι πιστεύει ότι φαίνεστε όμορφη ό,τι κι αν γίνει!

4. Όχι, δεν είναι χαριτωμένο… να τα ξέρεις όλα!

Αυτή που ξέρει τα πάντα είναι μια έξυπνη γυναίκα που θέλει οι άντρες να τη σέβονται για τα επιτεύγματά της! Αλλά πραγματικά, θα βρίσκατε κι εσείς ελκυστικό έναν άντρα που έχει μία απάντηση για όλα;

Δεν χρειάζεται να επιδείξετε τις γνώσεις σας, σε κάθε κουβέντα και με κάθε αφορμή. Ούτε και να ανοίγετε συζητήσεις για αμφιλεγόμενα θέματα, αν δεν τον γνωρίζετε ακόμη καλά. Μία πιο απαλή και σέξι πινελιά θηλυκότητας είναι αυτό που προτιμούν οι άντρες.

5. Φέρνοντας τον σκύλο σας παντού

Μπορεί να έχετε ένα υπέροχο σκυλάκι, μπορεί να το αγαπάτε τρελά, μπορεί κι εκείνος να αγαπά πολύ τα ζώα. Αλλά το να σέρνετε το αγαπημένο σας και τρισχαριτωμένο κατοικίδιο σε κάθε ραντεβού μαζί του και πόσο μάλλον να του γλυκομιλάτε και να ασχολείστε με αυτό αντί για εκείνον, παύει να είναι χαριτωμένο ή διασκεδαστικό. Είναι απλά υπερβολικό και κουραστικό.

0 replies on “5 «αξιολάτρευτα» πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και που πραγματικά σιχαίνονται οι άντρες!”