Το σκάφος που είναι εμπνευσμένο από τις Lamborghini

σκάφος που είναι εμπνευσμένο από τις Lamborghini
© Officina Armare

Το σκάφος που είναι εμπνευσμένο από τις Lamborghini είναι το καλύτερο και πιο όμορφο που θα δεις φέτος το Καλοκαίρι. Όλες του οι λεπτομέρειες είναι απόλυτα προσεγμένες και έχουν σχεδιαστεί απ’ τους καλύτερους σχεδιαστές. Ο εσωτερικός του σχεδιασμός είναι ο ορισμός της πολυτέλειας και φυσικά είναι απίστευτα γρήγορο.

Το όνομά του είναι A43 Concept και πρόκειται για το σκάφος της εταιρείας Officina Armare, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις Lamborghini.

Αυτό που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά είναι σίγουρα το βαθύ μπλε ηλεκτρίκ χρώμα, αλλά και το φουτουριστικό του στυλ. Οι ομοιότητες του με το Lamborghini Centenario Roadster είναι εμφανείς τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του, αλλά και στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

© Officina Armare

Στο εσωτερικό του συναντάμε ανοιχτές αποχρώσεις στα καθίσματα, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με το εξωτερικό, ενώ στη καμπίνα του βρίσκει κανείς μια μικρή κουζίνα, ένα μπάνιο και ντουζιέρα, καθώς κι ένα σαλόνι. Η μέγιστη ταχύτητα του είναι πάνω από 80 κόμβους και έχει ταχύτητα πλεύσης 50 κόμβους.

Προς το παρόν, οι τιμές του δεν είναι διαθέσιμες καθώς αποτελεί μόνο ένα concept, παρόλα αυτά όποιος επιθυμεί να το αποκτήσει μπορεί να επικοινωνήσει με την Officina Armare. Το σίγουρο είναι ότι θα κοστίζει το ίδιο ή και κάτι παραπάνω από μια Lamborghini.

© Officina Armare

Tags from the story
0 replies on “Το σκάφος που είναι εμπνευσμένο από τις Lamborghini”