Η εμφάνιση του Roger Federer στο US Open 2019!

εμφάνιση του Roger Federer στο US Open
© UNIQLO

Είχαμε ξαφνιαστεί όλοι όταν ο Roger Federer αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία του με τη Nike για να ξεκινήσει αυτή με την ιαπωνική εταιρεία UNIQLO. Ωστόσο, τα ρούχα της UNIQLO για την εμφάνιση του Roger Federer στο US Open 2019 αποδεικνύουν ότι ο κορυφαίος τενίστας πήρε τη σωστή απόφαση.

Ο Roger Federer είναι ένας απ’ τους πιο καλοντυμένους τενίστες εντός και εκτός κορτ και η αλήθεια είναι ότι μας το αποδεικνύει με κάθε προσεγμένη του εμφάνιση. Γνωρίζουμε ακόμη ότι τα ρούχα τένις δεν είναι μόνο για όσους ασχολούνται με το άθλημα, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να τα φορέσουν ακόμη και στις διακοπές τους τώρα το καλοκαίρι.

Λίγο πριν την έναρξη του US Open 2019, η UNIQLO μας έδωσε μια γεύση απ’ τη φετινή εμφάνιση που θα φορέσει ο Roger Federer στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς. Μάλιστα, αξίζει ν’ αναφερθεί ότι το brand εκπροσωπεί κι ένας ακόμη κορυφαίος τενίστας, ο οποίος δεν είναι άλλος απ’ τον Kei Nishikori.

Η εμφάνιση του Federer για το US Open 2019 είναι εμπνευσμένη απ’ την κομψότητα του black-tie. Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Για το φετινό US Open ήθελα ένα all-black στιλ και η ομάδα σχεδίασε μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση».

© UNIQLO
© UNIQLO
© UNIQLO
© UNIQLO

Η συλλογή Roger Federer της UNIQLO θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της uniqlo.com απ’ τις 20 Αυγούστου.

Tags from the story
,
0 replies on “Η εμφάνιση του Roger Federer στο US Open 2019!”