Η Hublot παρουσιάζει το ρολόι του Champions League

Το Hublot είναι ένα από τα πιο διάσημα εργοστάσια ρολογιών στον πλανήτη. Ιδρύθηκε το 1980 από τον Carlo Crocco, γόνο του ιταλικού ομίλου Binda (παραγωγός του Breil), σήμερα ελέγχεται από την εταιρεία χαρτοφυλακίου French που ειδικεύεται σε είδη πολυτελείας LVHM που ανήκει στον Bernard Arnault (ακρωνύμιο της Louis Vuitton Hennessy Moët), ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης της διάσημης Tiffany.

Η Hublot έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στον αθλητισμό και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει χρήση εξαιρετικών μαρτυριών όπως ο Γιουσέιν Μπολτ, ο Πελέ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Αλλά όχι μόνο οι αθλητές, είναι πρόσωπα του Hublot επίσης η Κιάρα Φεράγκνι, ο Μαχμούντ και ο Μπλάνκο.

Hublot και UEFA

Η συνεργασία μεταξύ της Hublot και της UEFA έχει πλέον εδραιωθεί, η πρώτη συνεργασία χρονολογείται από το 2008, και σήμερα η Hublot είναι ο επίσημος χρονομέτρης των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.

Πώς φτιάχνεται το Big Bang Unico Uefa Champions League

Ο χρονογράφος ονομάζεται Big Bang Unico Uefa Champions League και δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το αποκλειστικό κίνημα Unico 2 της Hublot. Κατασκευασμένο σε μπλε χρώμα, αυτό το ρολόι διαθέτει καντράν 22 mm με κεραμική κοπή με μικρο-αμμοβολή και το λογότυπο Champions League στις 9 η ώρα. Ανθεκτικό στο νερό έως και δέκα ατμόσφαιρες, το Big Bang Unico Uefa Champions League έχει απόθεμα ισχύος 72 ωρών και αποτελείται από 354 εξαρτήματα.

Το ποδόσφαιρο είναι θέμα χρόνου

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ricardo Guadalupe θα παρουσιάσει μια προεπισκόπηση της τελευταίας δημιουργίας της Hublot. «Με το Big Bang Unico Uefa Champions League οι καλύτερες στιγμές του ποδοσφαίρου θα μείνουν χαραγμένες στις αναμνήσεις σας», υπογραμμίζει. «Ζητήστε από οποιονδήποτε να πει τις βασικές του στιγμές: συνδέονται πάντα με μια συγκεκριμένη ημέρα, λεπτό, δευτερόλεπτο, μερικές φορές εκατοστά του δευτερολέπτου». «Στο ποδόσφαιρο όλα περιστρέφονται γύρω από το χρονόμετρο. Μπαίνει γκολ στο 15ο λεπτό, ισοπαλία ίσως 3 λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα, γίνεται μια αλλαγή τακτικής που μπορεί να είναι καθοριστική για την έκβαση ενός αγώνα σε ένα δεδομένο λεπτό».

Ένα κομμάτι για λίγους

Το Big Bang Unico Uefa Champions League είναι ένα προϊόν περιορισμένης έκδοσης με κυκλοφορία μόνο 100 αντιτύπων. Η τιμή στην Ευρώπη είναι 23.800 ευρώ.

0 replies on “Η Hublot παρουσιάζει το ρολόι του Champions League”