Η IWC παρουσίασε τα νέα μοντέλα της οικογένειας Portugieser

οικογένειας Portugieser

Ένα συμπαγές μηχανικό αυτόματο μοντέλο με τη χαρακτηριστική σχεδίαση των Portugieser, ένα νέο μοντέλο με το θρυλικό διηνεκές ημερολόγιο, ένα σπορ ναυτικό χρονογράφο με μια κάσα κομψών αναλογιών και το πρώτο ρολόι το οποίο διαθέτει ένδειξη για την παλίρροια. Αυτά είναι τα highlights της νέας συλλογής, τα οποία διαθέτουν μηχανισμούς κατασκευασμένους από την IWC και αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο τη μοναδική αξία της οικογένειας Portugieser.

Portugieser Chronograph

To Portugieser Chronograph διαθέτει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, δείκτες και απλίκες από ρόδιο και μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα. Το συναντάμε με καντράν σε πράσινο και κόκκινο Βουργουνδίας. Αυτό της Boutique Edition (Ref. IW371614) έχει κάσα από 5Ν χρυσό 18-καρατίων, μπλε καντράν, επίχρυσοι δείκτες, απλίκες από χρυσό 18-καρατίων, μπλε λουράκι από δέρμα μοσχαριού. Και τα τρία ρολόγια τροφοδοτούνται από την οικογένεια μηχανισμών 69000.

Portugieser Automatic 40 

Η IWC Schaffhausen παρουσιάζει το Portugieser Automatic 40. Το μηχανικό αυτόματο αυτό μοντέλο, επαναφέρει τη θρυλική σχεδίαση των Portugieser με τον μικρό δείκτη δευτερολέπτων στη θέση «6», σε μια συμπαγή κάσα διαμέτρου 40 χιλιοστών.

Portugieser Perpetual Calendar 42

Στο Portugieser Perpetual Calendar 42, η IWC έχει ενσωματώσει το θρυλικό complication για πρώτη φορά σε μηχανισμό της οικογένειας 82000-calibre που η ίδια έχει κατασκευάσει. Χάρη στις μικρές του διαστάσεις, κατέστη εφικτό η διάμετρος του ρολογιού να είναι μόλις 42 χιλιοστά. Το αυτόματο σύστημα κουρδίσματος Pellaton διαθέτει κεραμικά μέρη από οξείδιο του ζιρκονίου, και απόθεμα ενέργειας 60 ωρών. Ο μηχανισμός είναι ορατός από το διάφανο πίσω μέρος της κάσας από κρύσταλλο ζαφειριού.

Portugieser Yacht Club Moon & Tide

Το Portugieser Yacht Club Moon & Tide (Ref. 344001) είναι το πρώτο ρολόι της IWC που διαθέτει την καινούργια ένδειξη για την παλίρροια. Ένα ξεχωριστό παράθυρο τοποθετημένο στην θέση «6» του καντράν εμφανίζει τους εκτιμώμενους χρόνους της επόμενης παλίρροιας και άμπωτης.

Portugieser Yacht Club Chronograph

Η IWC παρουσίασε ακόμη και την 3η γενιά Portugieser Yacht Club Chronograph (Ref. 3907). Τα νέα ρολόγια διαθέτουν κάσα διαμέτρου 44 χιλιοστών και συνδυάζουν την ανθεκτικότητα με την υψηλή στεγανότητα στα 60 μέτρα. Τα νέα ρολόγια διατίθενται με υψηλής ποιότητας μπρασελέ είτε από ανοξείδωτο ατσάλι ή με 5Ν χρυσό 18-καρατίων.

Portugieser Perpetual Calendar Tourbillon

Το κλασικό Portugieser Perpetual Calendar (Ref. 5033), με διάμετρο 44 χιλιοστών, εμφανίζει τις πληροφορίες του ημερολογίου σε 4 ξεχωριστά παράθυρα στο καντράν. Εκτός των ενδείξεων ημέρας, ημερομηνίας, μήνα και φάσης της σελήνης, περιλαμβάνει και τετραψήφια ένδειξη έτους, ένδειξη δευτερολέπτων και ένδειξη του αποθέματος ενέργειας. Διαθέσιμη είναι, πλέον, και η έκδοση για Boutique με σχεδιαστικά στοιχεία εμπνευσμένα από τη ναυσιπλοΐα, κάσα από Armor Gold® 18-καρατίων, μπλε καντράν και μπλε λουράκι με πλέξη από δέρμα μοσχαριού.

Tags from the story
0 replies on “Η IWC παρουσίασε τα νέα μοντέλα της οικογένειας Portugieser”