Ο Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Στο Κάστρο Του Windsor Για Το 2021

Η περίοδος των γιορτών ξεκινά επίσημα και ένα από τα πιο πολυτελή σπίτια της Αγγλίας, το Windsor Castle, αποκάλυψε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή του για το 2021. Ας ρίξουμε μία ματιά, γνωρίζοντας ότι είναι επισκέψιμο μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2022.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Την περασμένη εβδομάδα, η Royal Collection Trust μεταμόρφωσε το κάστρο του Ουίνσδορ, δημιουργώντας τον γιορτινό διάκοσμο με φώτα και γιρλάντες και φυσικά δεν έλειψαν χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, όποιος επισκεφτεί το Κάστρο του Ουίνδσορ θα δει τα Βασιλικά Διαμερίσματα σε όλη τους τη χριστουγεννιάτικη δόξα, συμπεριλαμβανομένου ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου ύψους πάνω από 6 μέτρα που προέρχεται από τους κήπους του Κάστρου. Το εν λόγω δέντρο έχει στηθεί σε περίοπτη θέση στην Αίθουσα St. George’s και έχει στολιστεί με γυάλινα στολίδια που αντανακλούν το φως δημιουργώντας ένα υπέροχο σκηνικό.

Τα θεαματικά δωμάτια του Κάστρου -τα οποία χρησίμευαν ως ιδιωτικά διαμερίσματα για τον Γεώργιο Δ’ και τώρα χρησιμοποιούνται από τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια αξίζουν επίσης μια επίσκεψη. Αν πάτε, φροντίστε να σταματήσετε στο Crimson Drawing Room, το οποίο διαθέτει το δικό του μεγαλειώδες χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Άλλα σημαντικά σημεία για την περίοδο των Χριστουγέννων στο Κάστρο του Ουίνσδορ περιλαμβάνουν επισκέψεις με ξενάγηση 11, 18, 20 και 23 Δεκεμβρίου, καθώς και δραστηριότητες τέχνης και χειροτεχνίας τα Σαββατοκύριακα, οι οποίες καλούν τα παιδιά να δημιουργήσουν τα δικά τους κοστούμια και παντομίμα- με χριστουγεννιάτικη έμπνευση αλλά και παράσταση για τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Το Κάστρο προσφέρει επίσης αποκλειστικές βραδινές περιηγήσεις που επιτρέπουν στους επισκέπτες να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στα State Apartments καθώς και μια περιήγηση στην «Great Kitchen», την παλαιότερη κουζίνα που λειτουργεί σε όλη την Αγγλία (χρησιμοποιείται για περισσότερα από 750 χρόνια!), ένας χώρος που είναι τυπικά κλειστός για το κοινό.

Και αν ψάχνετε για ένα μέρος για ένα γρήγορο φαγητό, θα μπορούσαμε να προτείνουμε το Undercroft Café, το οποίο είναι ο παλαιότερος χώρος που υπάρχει ακόμα στο Κάστρο του Ουίνσδορ και μάλιστα με ένα εορταστικό μενού για όλο τον Δεκέμβριο.
Είστε έτοιμοι να κλείσετε το εισιτήριό σας για μια επίσκεψη στο Κάστρο του Ουίνδσορ; Μπορείτε να το κάνετε εδώ.

0 replies on “Ο Χριστουγεννιάτικος Στολισμός Στο Κάστρο Του Windsor Για Το 2021”