Το ρολόι της Chopard με αφορμή τα εγκαίνια της μπουτίκ της στο Λονδίνο!

L.U.C XPS 1860 Officer Royal Arms of England

H Chopard εγκαινιάζει στις 17 Ιουνίου την ανακαινισμένη μπουτίκ της στην Bond Street στο Λονδίνο και για να γιορτάσει αυτό το γεγονός δημιούργησε ένα ανδρικό ρολόι και ένα γυναικείο κόσμημα υψηλής κοσμηματοποιίας.

Ο ελβετικός οίκος Chopard άνοιξε ξανά τις πόρτες της μπουτίκ του στη διάσημη Bond Street του Λονδίνου, μετά από πολύμηνη ανακαίνιση, η οποία πλέον καθιστά τη συγκεκριμένη μπουτίκ, τη μεγαλύτερη του οίκου στην Ευρώπη. Σημειώνεται ότι η Chopard διαθέτει συνολικά 160 μπουτίκ ανά τον κόσμο.

Για να γιορτάσει αυτό το σημαντικό γεγονός, η Chopard σχεδίασε ένα νέο γυναικείο κόσμημα υψηλής κοσμηματοποιίας (Haute Joaillerie), αλλά κι ένα περιορισμένης έκδοσης ανδρικό ρολόι, αποκλειστικά διαθέσιμο στη Βρετανία. Πρόκειται για το μοντέλο L.U.C XPS 1860, με την ανοιχτή κάσα στο πίσω μέρος, το οποίο κι ονόμασαν L.U.C XPS 1860 Officer Royal Arms of England. Και οι δύο δημιουργίες θα παρουσιαστούν στα εγκαίνια της μπουτίκ στις 17 Ιουνίου, ενώ το ρολόι θα έχουν την τύχη να κρατήσουν στα χέρια τους μόλις 8 αγοραστές.

www.chopard.com

Tags from the story
0 replies on “Το ρολόι της Chopard με αφορμή τα εγκαίνια της μπουτίκ της στο Λονδίνο!”