Εντυπωσιάζει το ανακαινισμένο εστιατόριο Emporio Armani στο Μιλάνο!

Emporio Armani Caffè & Ristorante

Η διεύθυνση είναι ίδια, αυτό που έχει αλλάξει στο ανακαινισμένο Emporio Armani Caffè & Ristorante στο Μιλάνο είναι ο εσωτερικός χώρος. Το layout, το design και το μενού είναι όλα διαφορετικά, σε ένα μέρος που πλέον είναι ανοικτός στους πελάτες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το Emporio Armani Caffè & Ristorante άνοιξε στο Μιλάνο το 2000 και πρόσφατα ανακαινίστηκε σε ένα concept από τον ίδιο τον Giorgio Armani. Βρίσκεται στο ισόγειο των headquarters του brand, ένα κτίριο της δεκαετίας του ’30, το οποίο στεγάζει επίσης το κατάστημα και το ξενοδοχείο Armani.

Το interior design του νέου εστιατορίου είναι σύγχρονο και επίσης εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’30, ενώ τα χρώματα είναι ιδιαίτερα ζεστά, με τους τόνους του μπλε να κυριαρχούν τόσο στους τοίχους όσο και στα καθίσματα. Παράλληλα, μια μεγάλη χρυσή σκάλα στο κέντρο του εστιατορίου και του café ξεκινάει από το ξύλινο μπαρ και οδηγεί στον δεύτερο όροφο.

Στο μενού συναντάμε μοναδικές γεύσεις όπως ριζότο με σαφράν, σπαγγέτι al pomodoro και άλλα αυθεντικά πιάτα κυρίως από τη Βόρεια Ιταλία, αλλά και τη μεσογειακή κουζίνα. Την ίδια στιγμή, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν και το a la carte μενού, το οποίο προτείνετε για όλες τις ώρες τις ημέρας ή να κάνουν μια σύντομη στάση για καφέ και Armani/Dolci γλυκίσματα.

INFO


Emporio Armani Caffè & Ristorante
Via dei Giardini 2
20121 Milan, Italy
T.: +39 02 62312680
www.armani.com

Tags from the story
0 replies on “Εντυπωσιάζει το ανακαινισμένο εστιατόριο Emporio Armani στο Μιλάνο!”