Στα IKEA μπορείς πλέον να βρεις τα σαλόνια των Simpsons, Stranger Things και Friends!

καμπάνια της IKEA

Πόσοι θαυμαστές των Friends θα ήθελαν να μένουν στο σαλόνι της Monica Geller; Πόσοι προσπάθησαν να βάλουν τα φωτάκια στο σαλόνι τους, όπως η Joyce στο Stranger Things; Τα IKEA έρχονται να κάνουν πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών καθώς “ζωντανεύει” εμβληματικά σαλόνια τριών σειρών με τη δική τους ιστορία στην τηλεόραση.

Πρόκειται για τη νέα καμπάνια της IKEA «Real Life Series» για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για την οποία η διαφημιστική εταιρεία Publicis Spain αναδημιούργησε τα εμβληματικά σαλόνια απ’ τους The Simpsons, Stranger Things και Friends.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Adweek, η Publicis Spain χρειάστηκε δύο μήνες για να βρει τα σωστά έπιπλα και αντικείμενα, αποκλειστικά διαθέσιμα στα καταστήματα IKEA, για να φτιάξει τον νέο κατάλογο με τα τρία σαλόνια των αγαπημένων σειρών.

«Η ομάδα της IKEA συνεργάστηκε στενά με τους δημιουργούς της καμπάνιας για μήνες. Έψαξαν εκατοντάδες αντικείμενα για να βρουν τα τέλεια κομμάτια και να φτιάξουν αυτά τα εμβληματικά σαλόνια», ανέφερε ο Vinod Jayan, διευθύνων σύμβουλος της IKEA στα ΗΑΕ, το Κατάρ, την Αίγυπτο και το Ομάν, για να προσθέσει στη συνέχεια ότι: «Ήταν μια σπουδαία συνεργασία που οδήγησε σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Μια πραγματική απόδειξη του τι αντιπροσωπεύει η IKEA: Το μέρος όπου ο καθένας μπορεί να κάνει πραγματικότητα οποιαδήποτε ιδέα φαντάζεται».

Room for mates

Στον κατάλογο με το σαλόνι του διαμερίσματος της Rachel και της Monica, έπιπλα, μαξιλάρια και κουρτίνες συνθέτουν το δωμάτιο στο οποίο μαζευόταν όλη η παρέα της αγαπημένης σειράς. Το σαλόνι, στο οποίο είδαμε μερικές απ’ τις καλύτερες σκηνές της σειράς, σε μεταφέρει απευθείας στη δεκαετία του ’90, ενώ είναι ίσως το μοναδικό απ’ το οποίο μπορείς να αντλήσεις έμπνευση και για το δικό σου σπίτι!

Room for families

Στο «Δωμάτιο για οικογένειες», δηλαδή το σαλόνι των Simpsons, είναι διαθέσιμα προς πώληση ο καναπές, το κομοδίνο σε μωβ χρώμα, το χαλί, καθώς επίσης και παρόμοια φωτιστικά.

Room for everyone

Το «Δωμάτιο για όλους» φτιάχτηκε με βάση το σαλόνι των Byers, όπως αυτό απεικονίζεται στην πρώτη σεζόν του Stranger Things. Μάλιστα, είναι διαθέσιμα ακριβώς τα ίδια φωτάκια με τα οποία η Joyce προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον γιο της.

Στην ιστοσελίδα της IKEA, μπορείς να δεις αναλυτικά τα έπιπλα και τα αντικείμενα του κάθε σαλονιού που είναι διαθέσιμα προς πώληση.

www.ikea.com

Tags from the story
0 replies on “Στα IKEA μπορείς πλέον να βρεις τα σαλόνια των Simpsons, Stranger Things και Friends!”