Η απόλυτη εμπειρία «glamping» στο ξενοδοχείο Watergate, στην Ουάσινγκτον!

Watergate Hotel στην Ουάσινγκτον
© WATERGATE HOTEL

Εάν διάβασες τον τίτλο και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες ήταν εάν όντως μιλάμε για το ξενοδοχείο Watergate, ξέρεις αυτό με το σκάνδαλο κτλ., να σε ενημερώσουμε ότι ναι μιλάμε για το ίδιο ξενοδοχειακό συγκρότημα, που τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε αυτό τη δεκαετία του ’70, συγκλόνισαν τις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό το καλοκαίρι το Watergate Hotel στην Ουάσινγκτον προσκαλεί τους επισκέπτες του να μείνουν στην ταράτσα του ξενοδοχείου και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία «glamping» κάτω απ’ τα αστέρια.

Το ξενοδοχείο Watergate, το οποίο παρέμεινε κλειστό για έξι χρόνια απ’ το 2010, άνοιξε ξανά τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2016, μετά από μία πλήρη ανακαίνιση που κόστισε 16 εκατομμύρια δολάρια.

Glamping, είναι ο όρος που προκύπτει απ’ τις λέξεις camping και glam και είναι ένας τρόπος πολυτελούς camping, που ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία υιοθετούν. Οι επισκέπτες που θα αποφασίσουν ότι θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία στο Watergate Hotel, θα μείνουν σε σκηνές θόλων Geo και θα απολαύσουν τα αστέρια στο διάσημο μπαρ του ξενοδοχείου «Top of the Gate», με την καλύτερη θέα στην Ουάσινγκτον. Για τη διαμονή τους, ωστόσο, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να διαθέσουν 3.000 δολάρια το βράδυ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Watergate Hotel (@watergatehotel) στις

Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του Watergate Hotel, Pascal Forotti, ανέφερε ότι: «Έχουμε δεχτεί μια σειρά από κλήσεις, από επισκέπτες που αυτή η ευκαιρία τους κίνησε το ενδιαφέρον, να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία glamping», ενώ σημείωσε ακόμη ότι: «Θέλαμε να προτείνουμε στους πελάτες μας μια ασυναγώνιστη εμπειρία πολυτελείας, κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες».

Κατά τη διαμονή τους στο δικό τους «Glamping Globe», έναν πολυτελή θόλο, εξοπλισμένο απ’ τη Terra Glamping, οι επισκέπτες θα ψήσουν marshmallows κάτω απ’ τα αστέρια, τα οποία μπορούν να δουν και απ’ το τηλεσκόπιο που τους προσφέρεται. Η διαμονή συμπεριλαμβάνει ακόμη και πρωινό στην ταράτσα και μερικά αιθέρια έλαια για έναν ήσυχο ύπνο το βράδυ.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ονομάσουν το δικό τους αστέρι, και να λάβουν γι’ αυτό και επίσημο πιστοποιητικό, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους κι έναν “secret service” μπάτλερ, στην περίπτωση που χρειαστούν κάτι, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Watergate Hotel (@watergatehotel) στις

Tags from the story
0 replies on “Η απόλυτη εμπειρία «glamping» στο ξενοδοχείο Watergate, στην Ουάσινγκτον!”