Πωλητήριο στο σπίτι του Tony Soprano στο Νιου Τζέρσεϊ!

σπίτι του Tony Soprano
ANTHONY NESTE/HBO/THE KOBAL COLL

Ιδιαίτερα ευχάριστα τα νέα για όσους ψάχνουν μια νέα κατοικία. Σας βρήκαμε το ιδανικό σπίτι, μόνο που δυστυχώς αυτό δεν βρίσκεται κάπου εδώ κοντά, αλλά στο Νιου Τζέρσεϊ! Πρόκειται για το σπίτι του Tony Soprano και της οικογένειάς του, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση!

Πριν από 20 χρόνια οι «The Sopranos» έκαναν πρεμιέρα στο HBO και κατάφεραν να θεωρούνται μέχρι και σήμερα μία απ’ τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών. Γι’ αυτό τον λόγο και για πολλούς ακόμη, είμαστε βέβαιοι ότι οι θαυμαστές της σειράς, θα σπεύσουν να αγοράσουν το σπίτι του Tony Soprano, στο Νορθ Κάλντγουελ του Νιου Τζέρσεϊ.

Σύμφωνα με τους New York Times, η Patti και ο Victor Recchia αποφάσισαν να πουλήσουν το 520 τ.μ σπίτι τους στο Νιου Τζέρσεϊ, έναντι 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρόλο που παρόμοιες ιδιοκτησίες πωλούνται στην ίδια περιοχή μεταξύ 1,5 και 2 εκατ. δολαρίων, οι Recchias είναι σίγουροι ότι το διάσημο σπίτι τους θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των αγοραστών.

Το σπίτι είναι 520 τ.μ και διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, τέσσερα μπάνια, δύο γκαράζ των δύο αυτοκινήτων κι ένα ξεχωριστό ξενώνα με μία κρεβατοκάμαρα. Το σπίτι χτίστηκε το 1987 και από τότε έχει ανακαινιστεί αρκετές φορές.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι η αγαπημένη σειρά «The Sopranos» διήρκησε για έξι σεζόν απ’ το 1999 έως και το 2007. Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν εξολοκλήρου στο συγκεκριμένο σπίτι μόνο κατά την πρώτη σεζόν, ενώ παρόλο που κατά τις επόμενες σεζόν, οι σκηνές σε εσωτερικούς χώρους έγιναν σε στούντιο, οι ηθοποιοί επέστρεφαν στο σπίτι για τα εξωτερικά πλάνα.

© Stefano Ukmar for The New York Times
© Stefano Ukmar for The New York Times
© Stefano Ukmar for The New York Times

Tags from the story
,
0 replies on “Πωλητήριο στο σπίτι του Tony Soprano στο Νιου Τζέρσεϊ!”