Το νέο ανδρικό άρωμα της Diesel: Only The Brave Street!

άρωμα της Diesel

Παλαιότερα, η κουλτούρα του δρόμου χαρακτηριζόταν υποκουλτούρα. Σήμερα όμως, ο δρόμος είναι γύρω μας σε όλα: στη μουσική, στα σπορ, στη μόδα. Για τη σημερινή γενιά, η κουλτούρα του δρόμου είναι τρόπος ζωής. Streetstyle και freestyle. Άσφαλτος και ράμπες για σκέιτμπορντ. Αθλητικά και σκουφάκια. Σκέιτερ, ράπερ: άνθρωποι, μαζί. Ο δρόμος ανήκει σε όλους, αλλά κυρίως στους νέους και στους περίεργους. Σε αυτούς που είναι απελευθερωμένοι, έχουν θάρρος και αγαπούν τα παιχνίδια. Ο δρόμος ανήκει στους γενναίους.

Το νέο ανδρικό άρωμα της Diesel, είναι μια νέα εκδοχή του τι σημαίνει να είσαι γενναίος: να ξεκινάς από το μηδέν, να τολμάς, να ονειρεύεσαι και να συνεχίζεις. Να εκφράζεσαι χωρίς όρια. Ο δρόμος σε σμιλεύει για να γίνεις αυτό που θέλεις να είσαι. Ένας υπερήφανος άνθρωπος που είναι ταυτόχρονα μέλος μιας μεγαλύτερης φυλής. Που βλέπει τη ζωή από όλες τις πιθανές πλευρές. Αντίθετα προς το ρεύμα, ανάποδα σε μια κυκλική ράμπα, ή μπροστά με όλη την ταχύτητα. Κάνε τον δρόμο τη δική σου σκηνή.

άρωμα της Diesel

Το άρωμα: Cool Street ενέργεια η μυρωδιά

Το Only The Brave Street, που δημιουργήθηκε από την αρωματοποιό Nelly Hachem-Ruiz, είναι γεμάτο αντιθέσεις. Η εθιστική και απρόσμενη γλυκόριζα, η αρρενωπή βετιβέρια και ο επιβλητικός κέδρος δημιουργούν ένα έντονο ξυλώδες οσφρητικό ίχνος. Ισχυρό όπως το τσιμέντο. Το τραγανό μήλο, ο ζωηρός βασιλικός και το ζουμερό περγαμόντο δίνουν μια δροσερή και νεανική ενέργεια στο άρωμα. Δυναμικό και ζωηρό, έχει και μια άγρια, ανδρική πτυχή.

άρωμα της Diesel

Η συσκευασία:

Εμπνευσμένη από το πολυκαιρισμένο, σαγρέ σκυρόδεμα, το μπουκάλι του Only The Brave Street από βαμμένο γυαλί είναι μια κλειστή γροθιά, σύμβολο μιας επικής γενιάς. Λόγω της βιομηχανικής διαδικασίας που χρησιμοποιείται, κάθε μπουκάλι είναι βιομηχανικό. Μια πορτοκαλί πινελιά ενισχύει την παιχνιδιάρικη αίσθηση και δίνει ενέργεια στο μπουκάλι.

www.lorealparis.gr

Tags from the story
0 replies on “Το νέο ανδρικό άρωμα της Diesel: Only The Brave Street!”