Η νέα συλλογή “Objets Nomades” της Louis Vuitton στην Εβδομάδα Design του Μιλάνου!

Louis Vuitton Objets Nomades
© Louis Vuitton

Η νέα συλλογή “Objets Nomades” της Louis Vuitton στην Εβδομάδα Design του Μιλάνου, παρουσιάστηκε στο Palazzo Serbelloni κατά τη διάρκεια του Fuorisalone 2019.

Η συλλογή Louis Vuitton Objets Nomades έκανε το ντεμπούτο της το 2012 κι από τότε συμπεριλαμβάνει 45 περιορισμένης έκδοσης αντικείμενα, για τα οποία οι σχεδιαστές εμπνέονται από διάφορα ταξίδια, προσδίδοντας την ίδια στιγμή και το προσωπικό τους στυλ. Τα αντικείμενα της συγκεκριμένης συλλογής έχουν σχεδιαστεί από τους πιο διάσημους designers στον κόσμο, μεταξύ των οποίων και των Barber&Osgerby, Campana Brothers, André Fu, Damien Langlois-Meurinne, Nendo, Gwenaël Nicolas, Raw Edges, Patricia Urquiola, Marcel Wanders, India Mahdavi, Tokujin Yoshioka και στην τελευταία συλλογή τους Atelier Biagetti και Zanellato/Bortotto.

© Louis Vuitton
© Louis Vuitton

Κατά τη διάρκεια του φετινού Fuorisalone στην Εβδομάδα Design του Μιλάνου, η Louis Vuitton ανακοίνωσε τις τελευταίες προσθήκες στη συλλογή. Μεταξύ των νέων αντικειμένων είναι και η ‘Anemona’ από τον Ιταλό σχεδιαστή Atelier Biagetti, μια οβάλ τραπεζαρία με γυάλινη επιφάνεια και κυματοειδή βάση, η οποία είναι καλλυμμένη από μαλακό μπεζ δέρμα.

Το ντεμπούτο τους στη συλλογή έκαναν και οι Ιταλοί σχεδιαστές Zanellato/Bortotto με την ‘Mandala’, ενώ τα βλέμματα όλων τράβηξε η πολυθρόνα ‘Bulbo’ σε έντονο κίτρινο χρώμα των Campana Brothers, το οποίο μοιάζει περισσότερο με κάποιο τροπικό λουλούδι.

© Louis Vuitton
© Louis Vuitton
© Louis Vuitton

eu.louisvuitton.com

Tags from the story
0 replies on “Η νέα συλλογή “Objets Nomades” της Louis Vuitton στην Εβδομάδα Design του Μιλάνου!”