Η μινιμαλιστική βίλα Darya Villa στο Ιράν

Η Villa Darya σχεδιάστηκε σε οικόπεδο με έκταση 4500 μέτρων δίπλα στην όμορφη ακτή της Κασπίας Θάλασσας, στο Nowshahr, αυτή η βίλα σχεδιάστηκε και χτίστηκε για την ταυτόχρονη χρήση τριών οικογενειών κατά τη διάρκεια των διακοπών, λαμβάνοντας υπόψη τη θέση του κτιρίου δίπλα στη θάλασσα, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε χώρους σε τρεις ορόφους και ο σχεδιασμός μεγάλων βεράντες και στους τρεις ορόφους μεγιστοποιούν τη δυνατότητα απόλαυσης της όμορφης θέας στη θάλασσα.

Η σχεδίαση της κάτοψης του ισογείου πραγματοποιήθηκε με ανοιχτό και απλό τρόπο σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη και η σκάλα έγινε το πιο εξέχον στοιχείο αυτού του ορόφου.

Στην εσωτερική διακόσμηση αυτού του έργου, προσπαθήσαμε όσο το δυνατόν περισσότερο να δώσουμε ομορφιά σε αυτό το σπίτι με τον απλούστερο δυνατό τρόπο και να διατηρήσουμε την ακεραιότητα του σχεδιασμού και να προσελκύσουμε το βλέμμα του θεατή στις μορφές και τις κινήσεις που γίνονται στο σχέδιο. Επίσης, για φωτισμό, χρησιμοποιούνται περισσότερες φωτεινές γραμμές για να βοηθήσουν στην ακεραιότητα του σχεδίου. Προκειμένου να ενσωματωθεί η αίσθηση της φύσης στους χώρους, η βλάστηση έχει χρησιμοποιηθεί σε ορισμένα σημεία για να μεταφέρει την αίσθηση της πράσινης φύσης του βόρειου Ιράν στον χώρο.

 

0 replies on “Η μινιμαλιστική βίλα Darya Villa στο Ιράν”