Ένας θησαυρός ανάμεσα στα βράχια στο Joshua Tree της California

Το Casa entre las Rocas σχεδιάστηκε από την Urban Architectural Space Group, Inc. Σας προσφέρει μια άκρως μοναδική εμπειρία διαβίωσης εντελώς εκτεθειμένη στο περιβάλλον και ταυτόχρονα λειτουργεί ως καταφύγιο ειρήνης, ηρεμίας και ασφάλειας. Το σπίτι υποδηλώνει την άμεση σύνδεση μεταξύ ανθρώπου και φύσης… 

  

Από την Πασχαλιά Πυρένη 

 

Concept 

Με βάση τον οριζόντιο και λειτουργικό σχεδιασμό, επιτρέπεται η διατήρηση του τοπίου, οι ογκόλιθοι και η βέλτιστη θέα προς τα βουνά, καθώς και η βελτιστοποίηση των συνθηκών φυσικού φωτισμού και φυσικού αερισμού. 

Αυτό το σπίτι με το σύστημα κατασκευής RSG3D με νέο επίπεδο απόδοσης αφού είναι με τσιμέντο και foam , μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό μονολιθικό κομμάτι που βρίσκεται στο Joshua Tree της Καλιφόρνια. 

Site 

Είναι ένα σημαντικό μέρος του οικοσυστήματος της ερήμου Mojave, που παρέχει βιότοπο για πολλά πουλιά, θηλαστικά, έντομα και σαύρες. Τα εμβληματικά δάση και οι ογκόλιθοι των δέντρων Joshua αφηγούνται μια ιστορία επιβίωσης, ανθεκτικότητας και ομορφιάς που προέρχεται από την επιμονή. 

0 replies on “Ένας θησαυρός ανάμεσα στα βράχια στο Joshua Tree της California”