Τα νέα Prada x adidas Originals του Sean Wotherspoon

Prada x adidas Originals
© Sean Wotherspoon/Instagram

Τα νέα Prada x adidas Originals του Sean Wotherspoon είναι τα αθλητικά που θα μπορούσαν να γίνουν εύκολα sold out από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας τους κι αυτό γιατί είναι μοντέρνα, ευκολοφόρετα και μπορείς να τα συνδυάσεις με όλες σου τις εμφανίσεις.

Αφότου έφυγε από τη Nike το 2019 και αποκάλυψε τη συνεργασία του με την adidas, τον Ιανουάριο του 2020, ο συνιδρυτής της Round Two, Sean Wotherspoon έχει λανσάρει μερικά από τα καλύτερα αθλητικά της χρονιάς. Συγκεκριμένα, μετά την κυκλοφορία των βιώσιμων Superstar “Superearth” τον Αύγουστο, τώρα αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα νέα Prada x adidas Originals αθλητικά που φέρουν την υπογραφή του.

Μέσω ενός μικρού κλιπ και μιας επιλογής φωτογραφιών, ο Wotherspoon μας αφήνει να ρίξουμε μερικές κλεφτές ματιές στα νέα Prada trainers, τα οποία είναι σχεδιασμένα από βιώσιμα υλικά και φέρουν όλα τα γνωρίσματα των αθλητικών της adidas.

Σχεδόν εξολοκλήρου σε λευκό και ασημί χρώμα, διαθέτουν το υλικό Boost στη μεσαία σόλα, ενώ η πιο αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι αδιαμφισβήτητα η κόκκινη λωρίδα με το λογότυπο της Prada στο πίσω μέρος του παπουτσιού.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για τα νέα Prada x adidas Originals, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι από τα επιθυμητά αθλητικά της σεζόν.

Tags from the story
0 replies on “Τα νέα Prada x adidas Originals του Sean Wotherspoon”