Αυτά είναι τα νέα Carhartt WIP x Converse Chuck 70

Carhartt WIP x Converse Chuck 70

Τα Converse είναι τα αθλητικά που δεν λείπουν ποτέ από καμία ντουλάπα. Είναι το basic κομμάτι που όσα χρόνια κι εάν περάσουν δεν θα βαρεθούμε ποτέ να το συνδυάζουμε με τις αγαπημένες μας εμφανίσεις. Και αυτά της συνεργασίας Carhartt WIP x Converse Chuck 70 είναι πραγματικά το κάτι άλλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Converse συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με την Carhartt για να δημιουργήσουν τα πιο ευκολοφόρετα Chuck 70 που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Κι εάν οι αποχρώσεις που βλέπεις στις φωτογραφίες σου θυμίζουν κάτι, τότε αυτά είναι τα Carhartt x Converse Chuck 70 Lows που είχαν κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020.

© Fenom

Οι αποχρώσεις των νέων Carhartt WIP x Converse Chuck 70 Hi ICONS είναι δύο: Η “Hamilton Brown” καφέ απόχρωση που είναι ίσως και η πιο ευκολοφόρετη, καθώς και το εξίσου υπέροχο camouflage μοντέλο. Στα αθλητικά βλέπουμε ακόμη το λογότυπο τόσο της Carhartt όσο και της Converse.

© Fenom
© Fenom

Τέλος, τα νέα αυτά αθλητικά είναι ήδη διαθέσιμα από τις 30 Ιανουαρίου online μέσω των ιστοσελίδων της Carhartt WIP (carhartt-wip.com) και της Converse (converse.com), αλλά και επιλεγμένων καταστημάτων όπως η Fenom. Το κόστος τους ανέρχεται στα 120 ευρώ και όπως ήδη μαντεύεις είναι περιορισμένης έκδοσης.

Tags from the story
, ,