Η νέα συλλογή Supreme x The North Face για την Άνοιξη 2021

Supreme x The North Face
© Supreme

Supreme και The North Face ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή για την Άνοιξη 2021, η οποία για τους ενδιαφερόμενους πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου. Ακολουθούν όλα όσα θέλεις να ξέρεις για μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες της χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα συλλογή Supreme x The North Face για την Άνοιξη 2021 περιλαμβάνει αρκετά outwear κομμάτια, στα οποία κυριαρχεί το ίδιο μοτίβο, σε μια επιλογή τριών χρωμάτων: μπλε, κόκκινο και μαύρο. Η συλλογή περιλαμβάνει το εμβληματικό μπουφάν της The North Face, το Nuptse Jacket, καθώς και των Nuptse Vest, Nuptse Pant και Nuptse Blanket για όσους θέλουν να πάρουν το πάπλωμά τους στην εξοχή, μιας και τα συγκεκριμένα κομμάτια είναι μεταξύ άλλων και αδιάβροχα.

© Supreme

Παράλληλα, η συλλογή περιλαμβάνει και ένα Mountain Light Jacket στα ίδια χρώματα και μοτίβο, καθώς και τις τσάντες Camp Duffle Bag και Utility Tote, αλλά και τις διάσημες παντόφλες της The North Face. Κι εάν το μοτίβο αυτής της συνεργασίας δεν είναι ακριβώς του στυλ σου, η συλλογή περιλαμβάνει και κομμάτια όπως το hoodie και το T-shirt, στα οποία δεν το βλέπουμε.

© Supreme
© Supreme
© Supreme
© Supreme
© Supreme
© Supreme

Τέλος, η παγκόσμια κυκλοφορία της συνεργασίας Supreme x The North Face Spring 2021 είναι προγραμματισμένη για τις 25 Μαρτίου μέσω της ιστοσελίδας της Supreme. Και σίγουρα όσοι θέλουν ένα κομμάτι της συλλογής, θα πρέπει να είναι γρήγοροι, γιατί δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμη για πολύ.

Tags from the story
, ,
0 replies on “Η νέα συλλογή Supreme x The North Face για την Άνοιξη 2021”