Ο David Beckham μόλις κυκλοφόρησε την ιδανική συλλογή για όσους δουλεύουν από το σπίτι!

Guild Esports
© GETTY IMAGES

Τον περασμένο Ιούνιο, ο David Beckham αποφάσισε να γίνει συνιδρυτής της Guild Esports, γνωστή απλά και ως Guild, σκοπός της οποίας είναι η δημιουργία επαγγελματικής ομάδας Esports, με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή είναι η πρώτη συλλογή ρούχων που κυκλοφόρησαν και είναι ιδανική για όσους αυτό το διάστημα δουλεύουν από το σπίτι, ακόμα κι εάν δεν είναι επαγγελματίες gamers.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι gamers της Guild Esports ήδη διαγωνίζονται σε Rocket League, FIFA και Valorant και τώρα ο David Beckham αποφάσισε ότι θα έπρεπε να έχουν και τη δική τους συλλογή ρούχων. Συγκεκριμένα, μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη σειρά ρούχων της Guild, η οποία αποτελείται από φούτερ, T-shirts και ένα καπέλο για τις bad hair days και στο σπίτι.

Η πρώτη capsule συλλογή της Guild ονομάζεται “Patch 0.0.1” και είναι ιδανική για όσους αυτή την περίοδο δουλεύουν από το σπίτι τους, καθώς είναι η καταλληλότερη ενδυμασία για το lockdown 2.0 που το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι άνετα ρούχα που μπορεί να φοράει όλες τις ώρες της ημέρας.

Πέρα από το λογότυπο της Guild, τα κομμάτια της συλλογής κοσμούν ακόμη τα μοναδικά σχέδια του βρετανού καλλιτέχνη Fergus Purcell, ο οποίος είναι γνωστός για τις συνεργασίες του μεταξύ άλλων με την Palace Skateboards, την Adidas και τον Marc Jacobs.

Ο ίδιος ο David Beckham ανακοίνωσε το λανσάρισμα της συλλογής μέσα απ’ τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Η συλλογή είναι τώρα διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας της Guild (guildesports.com) και αυτά είναι όλα τα κομμάτια που μπορείς να βρεις εκεί για να κάνεις την καραντίνα σου λίγο καλύτερη:

Guild Hoodie Black

Guild Hoodie Grey

Guild T-shirt Black

Guild Esports

Guild T-shirt White

Guild Esports

Guild Cap

Guild Esports

guildesports.com

Tags from the story
,
0 replies on “Ο David Beckham μόλις κυκλοφόρησε την ιδανική συλλογή για όσους δουλεύουν από το σπίτι!”